Armata rusă înaintează cu 3 cm pe zi, în Ucraina, susține un corespondent militar, în emisiunea prezentată de „păpuşa lui Putin” VIDEO

Armata rusă înaintează cu 3 cm pe zi, în Ucraina, susține un corespondent militar, în emisiunea prezentată de „păpuşa lui Putin” VIDEO

În timpul unei emisiuni de propagandă la postul TV „Russia-1”, prezentatoarea Olga Skabeieva, supranumită „păpuşa lui Putin”, a vrut să afle cum se descurcă armata rusă în Ucraina, dar a rămas surprinsă neplăcut, conform publicației TVNET .

Olga Skabeieva si Dmitri Steșin, în timpul unei emisiuni de propagandă Foto: Captura video

Vorbind despre așezări, există zone pe care le vom putea ocupa în viitorul apropiat? Sau acum ne numărăm progresul doar în metri și kilometri, înaintând foarte încet?”, l-a întrebat Skabeeva pe corespondentul militar rus Dmitri Steșin.

"Îl citez pe prietenul meu lunetist, care luptă de multe luni lângă Mariinka, care este lângă Donețk. Înaintăm cu trei centimetri pe zi - aceasta este fraza lui. Fără comentarii”, i-a răspuns corespondentul militar.

Excelent”, a adăuga Skabeeva, vizibil nemulțumită de răsunsul primit.

Olga Skabeieva este celebră pentru emisiunile propangandiste pe care le prezintă. Într-una dintre acestea, ea a spus că Moscova ar fi trebuit să bombardeze nuclear Regatul Unit în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a.

În ce privește progresele armatei ruse pe linia frontului din regiunea Donețk acestea sunt puține sau deloc, din cauza rezistenței ucrainene, după cum a susținut și o altă sursă rusă.

Statul Major ucrainean a raportat marți că forțele ucrainene au respins asalturile rusești în Krasnohorivka (la periferia de nord-vest a orașului Donețk) și Marinka (la periferia de sud-vest a orașului Donețk). O sursă rusă a publicat în 8 noiembrie imagini video cu drapelul Batalionului „Sparta” al Republicii Populare Donețk (DNR) ridicat în vecinătatea aeroportului orașului Donețk și a susținut că forțele DNR au ocupat zona pe 7 noiembrie. În plus, bloggerii ruși au susținut că trupele ruse au atacat pozițiile ucrainene din Krasnohorivka și Marinka și au spart apărarea ucraineană în Vodyane (la periferia de nord-vest a orașului Donețk).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia