Armata ucraineană a lovit un alt sistem de rachete de pe Insula Şerpilor VIDEO

Armata ucraineană a lovit un alt sistem de rachete de pe Insula Şerpilor VIDEO

„Continuăm operaţiunea pe Insula Şerpilor. În această noapte, au fost efectuate peste 10 lovituri precise pe insulă, Încă investigăm rezultatele, dar există deja un prim raport că încă un sistem de rachete antiaeriene Panţir-S1 a fost lovit”, a subliniat Gumeniuk, potrivit publicaţiei ZN .

Conform Nataliei Gumeniuk, operaţiunea militară este concepută să se desfăşoare pe o lungă perioadă de timp, pentru a elibera insula ocupată de Marina Rusă încă de la începutul războiului.

Şeful Direcţiei Principale de Informaţii a Ministerului Apărării, Kirill Budanov, a dat asigurări că operaţiunea militară a Forţelor Armate ale Ucrainei pe teritoriul Insulei Şerpilor vizează eliberarea completă a acesteia de invadatorii ruşi.

Săptămâna trecută, Sergii Bratciuk, purtătorul de cuvânt al administraţiei militare regionale Odesa, anunţa că armata ucraineană lovise un alt sistem de rachete de tip Panţir.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!