Arnold Schwarzenegger, alături de prietena sa Heather Milligan la audiența săptămânală a papei Francisc

Arnold Schwarzenegger, alături de prietena sa Heather Milligan la audiența săptămânală a papei Francisc

Actorul Arnold Schwarzenegger s-a aflat miercuri la Vatican printre participanții la audiența săptămânală a papei Francisc, informează Reuters și Radio Vatican.

Îmbrăcat într-un costum negru la care a asortat o cravată verde, actorul în vârstă de 69 de ani a participat la audiența papală alături de prietena sa, Heather Milligan, potrivit Reuters.

Cu acest prilej, fostul guvernator al statului american California a promovat "R20 — Regions of Climate Action", un ONG pe care l-a fondat în 2010 și care urmărește să ajute guvernele sub-naționale (locale) din întreaga lume să dezvolte și să facă cunoscute proiecte de dezvoltare economică prietenoase cu mediul. El i-a prezentat suveranului pontif o parte din activitatea organizației R20.

Politicianul de origine austriacă și-a câștigat faima inițial ca actor și culturist, înainte de a deveni guvernator al Californiei, funcție exercitată în perioada 2003-2011. În timpul celor două mandate ale sale, statul California a emis standarde mai stricte privind emisiile pentru vehicule decât existau în restul Statelor Unite și a militat pentru rolul guvernelor sub-naționale în lupta pentru mediu.

Schwarzenegger i-a succedat recent președintelui Statelor Unite, Donald Trump, ca gazdă a emisiunii de reality-show "The Celebrity Apprentice".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

2 De citit! Așa ar trebui să gândească și să acționeze noua garnitură de primari!

3 Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Nevastă-sa, Olivia Steer, antivaccinistă convinsă, săptămâna trecută: …

4 Securitatea primise o informație care ar fi putut împiedica fuga Nadiei din țară, dar ofițerul la care a ajun…

5 Sondaj BCS