Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Arnold Schwarzenegger, alături de prietena sa Heather Milligan la audiența săptămânală a papei Francisc

Actorul Arnold Schwarzenegger s-a aflat miercuri la Vatican printre participanții la audiența săptămânală a papei Francisc, informează Reuters și Radio Vatican.

Îmbrăcat într-un costum negru la care a asortat o cravată verde, actorul în vârstă de 69 de ani a participat la audiența papală alături de prietena sa, Heather Milligan, potrivit Reuters.

Cu acest prilej, fostul guvernator al statului american California a promovat "R20 — Regions of Climate Action", un ONG pe care l-a fondat în 2010 și care urmărește să ajute guvernele sub-naționale (locale) din întreaga lume să dezvolte și să facă cunoscute proiecte de dezvoltare economică prietenoase cu mediul. El i-a prezentat suveranului pontif o parte din activitatea organizației R20.

Politicianul de origine austriacă și-a câștigat faima inițial ca actor și culturist, înainte de a deveni guvernator al Californiei, funcție exercitată în perioada 2003-2011. În timpul celor două mandate ale sale, statul California a emis standarde mai stricte privind emisiile pentru vehicule decât existau în restul Statelor Unite și a militat pentru rolul guvernelor sub-naționale în lupta pentru mediu.

Schwarzenegger i-a succedat recent președintelui Statelor Unite, Donald Trump, ca gazdă a emisiunii de reality-show "The Celebrity Apprentice".

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cine sunt marii masoni din Ministerul de Interne

2 Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram …

3 Tic-tac! MISTERUL schimbării prenumelui Rodica în Viorica Nica al actualei Viorica Vasilica Dăncilă va fi eluc…

4 VIDEO Femei plimbate în lesă prin centrul Timișoarei

5 Gata, îl scot din țară! Încă un infractor va scăpa nepedepsit! Mario Iorgulescu va fi transferat la o clinică …

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake