AROGANȚĂ Firea și Pandele, cu elicopterul la nunta de argint a unui om de afaceri din Lugoj?

AROGANȚĂ Firea și Pandele, cu elicopterul la nunta de argint a unui om de afaceri din Lugoj?

Firea și Pandele, cu elicopterul la nunta de argint a unui om de afaceri din Lugoj? Francisc Boldea si Gabriela Firea impreuna la nunta de argint a omului de afaceri Gabriel Olariu. Primarul capitalei a venit cu elicopterul la Lugoj!, scrie publicația locală  lugojonline .

Politicieni de seama ai Lugojului si ai judetului Timis, primari si lideri de partide au luat parte sambata, la nunta de argint a omului de afaceri Gabriel Olariu, care a aniversat 25 de ani de casnicie alaturi de sotia sa Ionela!

Petrecerea organizata la Pensiunea Lois din Dealul Viilor, i-a adus in prim plan, ca invitati de seama, pe primarul Francisc Boldea (PSD), fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, (UNPR), Ben-Oni Ardelean, deputat PNL Timis, primarul comunei Firdea, Samuel Lupulescu, primarul comunei Traian Vuia, Vasile Petruescu si altii.

Intre invitatii speciali s-a numarat si primarul capitalei, Gabriela Firea si sotul acesteia, primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele! Surse apropiate LugojOnline sustin ca cei doi au sosit la Lugoj, pentru acest eveniment, la bordul unui elicopter. Daniel Gabriel Olariu, managerul societatii Ausnit, Olariu si Asociatii, gestioneaza mai multe afaceri in Lugoj, intre care Parcarile de camioane cu statie de vanzarea carburantilor, restaurant, motel si spatii de servicii de pe centura municipiului. Alaturi de fratele sau, Gigel Olariu, omul de afaceri detine postul local de radio si televiziune si gestioneaza afaceri in domeniul turistic, dar si activitati in domeniul social si religios, mai scrie  lugojonline .





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”