Aroganțele se întorc împotriva lui Ronaldo. Râdea de Xavi, acum e ironizat de toți fanii FOTO

Aroganțele se întorc împotriva lui Ronaldo. Râdea de Xavi, acum e ironizat de toți fanii FOTO

Cristiano Ronaldo, atacantul portughez în vârstă de 37 de ani, a semnat vineri seară cu Al-Nassr, echipă din Arabia Saudiă, iar declarațiile arogante din trecut se întorc acum împotriva lui.

Cristiano Ronaldo începe o nouă eră, la Al Nassr. Foto Twitter

În 2015, portughezul a avut o declarație controversată la adresa lui Xavi, actualul antrenor de la FC Barcelona. Atunci, spaniolul mergea să joace în Qatar, la vârsta de 35 de ani.

După ce a spus că Lionel Messi este mai bun decât Cristiano Ronaldo, portughezul s-a simțit atacat și a răspuns cu aceeași monedă, făcând referire la lipsa de importanță a campionatului în care ajunsese să joace Xavi.

Cel mai căutat jucător de pe internet sunt eu. Cei care vor să apară pe coperți sau să promoveze lucruri vorbesc despre mine. Ce contează pentru mine ce spune Xavi? El unde joacă? În Qatar sau nu știu, nu are nicio relevanță. A câștigat totul, dar nu a câștigat niciodată un Balon de Aur. Eu am trei”, spunea Cristiano Ronaldo, în anul 2015.

Starul portughez îi va încânta pe arabi. Foto Twitter

Starul portughez îi va încânta pe arabi. Foto Twitter

În mintea mea, vreau să închei la nivel înalt. Vreau să-mi termin cariera cu demnitate, la un club mare”, spunea Cristiano Ronaldo, în urmă cu șapte ani, potrivit ESPN.

Acum, prezentat oficial la Al-Nassr drept „Cel mai mare sportiv al lumii”, Cristiano Ronaldo va fi plătit regește în Arabia Saudită. Portughezul va primi 200 de milioane de euro pe an pentru un contract valabil până în vara anului 2025.

Faptul că a ales banii în detrimentul performanței la nivel înalt I-au făcut pe suporterii din întreaga lume să-l trolleze. Iată câteva dintre glumele apărute pe internet.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...