Așa arată decăderea unei dive...

Așa arată decăderea unei dive...

Așa arată decăderea unei dive...

La scurt timp după ce a împlinit 50 de ani, Loredana Groza s-a schimbat complet. Pare că și-a pierdut mințile sau criza vârstei și-a spus cuvântul. Disperată probabil să demonstreze că arată în continuare foarte bine, artista și-a transformat conturile de pe rețelele de socializare în adevărate defilări porno.

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza a apărut aproape dezbrăcată și la o emisiune matinală, Neața cu Răzvan și Dani, iar CNA-ul a vrut chiar să oprească producție. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Dani Oțil.

„În emisiune sunt și probleme cum ar fi… această emisiune era să se închidă pentru că nu este normal ca Loredana Groza să apară cu sânii la vedere într-o emisiune de matinal. Oamenii de acasă ne-au scris cu sutele. Cred că pe locul 1 sunt sânii Loredanei Groza. Nu vrei să știi la câte lucruri trebuie să răspundem. Cineva trebuie să răspundă la sute de lucruri la câte te gândești”, a mărturisit Dani Oțil în cadrul unui podcast.

Acum Loredana Groza s-a fotografiat din nou într-o ipostază absolut jenantă pentru o artistă de calibrul ei. A apărut aproape dezbrăcată, folosind pretextul că-l așteaptă pe Moș Nicolae.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

3 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 Vlasov juca milioane euro din banii Camerei de Comerț la cazinou. Cămătarii îi „susțineau” pierderea