Așa arată decăderea unei dive...

Așa arată decăderea unei dive...

Așa arată decăderea unei dive...

La scurt timp după ce a împlinit 50 de ani, Loredana Groza s-a schimbat complet. Pare că și-a pierdut mințile sau criza vârstei și-a spus cuvântul. Disperată probabil să demonstreze că arată în continuare foarte bine, artista și-a transformat conturile de pe rețelele de socializare în adevărate defilări porno.

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza a apărut aproape dezbrăcată și la o emisiune matinală, Neața cu Răzvan și Dani, iar CNA-ul a vrut chiar să oprească producție. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Dani Oțil.

„În emisiune sunt și probleme cum ar fi… această emisiune era să se închidă pentru că nu este normal ca Loredana Groza să apară cu sânii la vedere într-o emisiune de matinal. Oamenii de acasă ne-au scris cu sutele. Cred că pe locul 1 sunt sânii Loredanei Groza. Nu vrei să știi la câte lucruri trebuie să răspundem. Cineva trebuie să răspundă la sute de lucruri la câte te gândești”, a mărturisit Dani Oțil în cadrul unui podcast.

Acum Loredana Groza s-a fotografiat din nou într-o ipostază absolut jenantă pentru o artistă de calibrul ei. A apărut aproape dezbrăcată, folosind pretextul că-l așteaptă pe Moș Nicolae.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa