Așa arată „Noua eră”?

Așa arată „Noua eră”?

Ajuns la 38 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în această vară, brazilianul Rodrigo Alves este mai fericit ca niciodată: a devenit Jessica Alves și afirmă că arată acum ca o adevărată bombă sexy.
În ciuda criticilor pe care le-a primit de-a lungul anilor, deoarece a vrut mai întâi să devină Bărbatul Ken, după care a decis că se simte mai bine dacă este Păpușa Barbie, Rodrigo Alves se recomandă acum ca Jessica Alves și are milioane de fani în toate colțurile lumii.

Zilele trecute, brazilianul, sau mai bine zis brazilianca, a realizat o ședință foto în care apare topless, pentru a le demonstra tuturor că arată mai bine ca oricând și că toate intervențiile chirurgicale pe care și le-a făcut au avut un efect pozitiv.

Printre imaginile postate pe Instagram, Jessica Alves a strecurat chiar și o fotografie în care apare în lenjerie intimă de plasă, pe sub care nu poartă nimic.

foto: Profimedia Images


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...