Așa arată „Noua eră”?

Așa arată „Noua eră”?

Ajuns la 38 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în această vară, brazilianul Rodrigo Alves este mai fericit ca niciodată: a devenit Jessica Alves și afirmă că arată acum ca o adevărată bombă sexy.
În ciuda criticilor pe care le-a primit de-a lungul anilor, deoarece a vrut mai întâi să devină Bărbatul Ken, după care a decis că se simte mai bine dacă este Păpușa Barbie, Rodrigo Alves se recomandă acum ca Jessica Alves și are milioane de fani în toate colțurile lumii.

Zilele trecute, brazilianul, sau mai bine zis brazilianca, a realizat o ședință foto în care apare topless, pentru a le demonstra tuturor că arată mai bine ca oricând și că toate intervențiile chirurgicale pe care și le-a făcut au avut un efect pozitiv.

Printre imaginile postate pe Instagram, Jessica Alves a strecurat chiar și o fotografie în care apare în lenjerie intimă de plasă, pe sub care nu poartă nimic.

foto: Profimedia Images

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…