Așa arată o CÂRPĂ! Citiți și voi ce declarație a făcut azi în Parlament acest rahat pesedist!

Așa arată o CÂRPĂ! Citiți și voi ce declarație a făcut azi în Parlament acest rahat pesedist!

Așa arată o cârpă! Citiți și voi ce declarație a făcut azi în Parlament acest rahat pesedist! „Nu sunt membru de partid, așa că îndeplinesc una dintre condițiile necesare pentru a fi președinte al ANCOM (...) Știe toată țara că nu mai sunt membru de partid. Am fost exclus, acum sunt apolitic”, a spus Sorin Grindeanu marți în Comisia Economică, industrii și servicii din Senat cu prilejul audierii pentru postul șef al ANCOM.

Unde va avea un salariu de cel puțin 120.000 de euro pe an! Vă mai amintiți cum urla că moare cu Dragnea de gât? Cum îl făcea la două cuvinte fost pedist și cum spunea că el, Grindeanu, „sunt PSD-ist și rămân PSD-ist”?

La sfârșitul lui iulie declara la Antena 3 că a contestat excluderea din PSD:

Grindeanu a fost avizat marți cu 15 voturi ”pentru”, 7 voturi ”împotrivă” (PNL și USR) și o abținere (PMP) de către comisiile de specialitate ale Parlamentului pentru a prelua funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), urmând ca plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului să dea votul final pentru numirea lui Grindeanu cel mai probabil săptămâna viitoare.

Dialoguri incredibile în comisie:

Senatorul PNL Florin Cîțu i-a amintit fostului premier că, după demiterea din funcția de șef al Guvernului și după excluderea din PSD, a declarat că va rămâne pesedist pe viață.

”Am spus că principala mea dorință e să rămân în PSD, dar eu în acest moment sunt exclus. Dacă cumva voi deveni președintele ANCOM, contestația mea la excludere (din PSD - n. red.) nu mai are rost. Eu în acest moment sunt apolitic”, a replicat Grindeanu.

”Ați spus public că v-a lipsit pupincurismul pentru a rămâne în funcție. E o întrebare retorică, pentru că azi sunteți aici pus tot de PSD”, a mai spus Florin Cîțu.

”L-aș completa pe domnul Cîțu: acea declarație cu pupincurismul a venit după ce vi s-a propus, înțeleg o funcție, aceea de președinte al ASF. Ați refuzat-o pe aia de la ASF”, a spus și senatorul PNL Daniel Zamfir.

”Am refuzat-o pentru că nu sunt finanțist. Eu am terminat informatica, am fost și ministrul Comunicațiilor și ăsta este domeniul în care mi-am făcut școala”, a replicat Grindeanu.

”Am înțeles, deci dacă vi s-ar fi propus ASF în loc de ANCOM, nu mai funcționa cu pupincurismul”, a continuat Zamfir.

”Îmi cereți să fiu apolitic, dar mă duceți spre a face dclarații politice”, a răspuns Sorin Grindeanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”