Așa arată prostia made in Rusia...

Așa arată prostia made in Rusia...

Presa de stat rusă a anunțat luni că fostul premier și președinte Dmitri Medvedev a efectuat o vizită trupelor din regiunea Orenburg, distribuind mai multe fotografii cu acesta în uniforma militară. Una a atras însă atenția.

Dmitri Medvedev a viztat trupele rusestiFoto: Twitter - Kremlin Pool

Regiunea Orenburg se află la 1.478 kilometri sud-est de Moscova, la granița cu Kazahstanul și mare distanță de luptele din Ucraina.

Kremlin Pool, pagina oficială a jurnaliștilor acreditați la Kremlin, a distribuit pe Twitter mai multe fotografii din timpul vizitei lui Medvedev, în prezent vicepreședinte al Consiliului de Apărare al Rusiei. În una dintre fotografiile de propagandă oficialul rus poate fi văzut printr-un binoclu semi-închis, lucru remarcat imediat de internauți.

„Judecând după această fotografie, Dmitri Medvedev a văzut...păi, nu foarte multe”, a glumit pe pagina sa de Twitter și jurnalistul Francis Scarr de la BBC care monitorizează relatările din presa și de la televiziunile din Rusia.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean