Așa arată prostia made in Rusia...

Așa arată prostia made in Rusia...

Presa de stat rusă a anunțat luni că fostul premier și președinte Dmitri Medvedev a efectuat o vizită trupelor din regiunea Orenburg, distribuind mai multe fotografii cu acesta în uniforma militară. Una a atras însă atenția.

Dmitri Medvedev a viztat trupele rusestiFoto: Twitter - Kremlin Pool

Regiunea Orenburg se află la 1.478 kilometri sud-est de Moscova, la granița cu Kazahstanul și mare distanță de luptele din Ucraina.

Kremlin Pool, pagina oficială a jurnaliștilor acreditați la Kremlin, a distribuit pe Twitter mai multe fotografii din timpul vizitei lui Medvedev, în prezent vicepreședinte al Consiliului de Apărare al Rusiei. În una dintre fotografiile de propagandă oficialul rus poate fi văzut printr-un binoclu semi-închis, lucru remarcat imediat de internauți.

„Judecând după această fotografie, Dmitri Medvedev a văzut...păi, nu foarte multe”, a glumit pe pagina sa de Twitter și jurnalistul Francis Scarr de la BBC care monitorizează relatările din presa și de la televiziunile din Rusia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Basilica.ro i-a cenzurat aberațiile / PS Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanațiului, diatribă rusofilă la adresa „Vestului imperialist” în pastorala …