Așa arată un baron galben/A venit în politică cu un apartament și un Opel Vectra vechi de 7 ani și a ajuns la „o grămadă de alte proprietăți imobiliare, bolizi de lux și depozite bancare consistente”

Așa arată un baron galben/A venit în politică cu un apartament și un Opel Vectra vechi de 7 ani și a ajuns la „o grămadă de alte proprietăți imobiliare, bolizi de lux și depozite bancare consistente”

Pe scurt, veți afla cum a plecat Adrian Miuțescu – în anul 2004 – de la un apartament de 65,3 mp, un teren de 2400 mp, un Opel Vectra (vechi de 7 ani) și un depozit bancar de 6000 USD și cum a adăugat, după ce a devenit deputat, o grămadă de alte proprietăți imobiliare – casă, terenuri, parte dintr-un bloc, păduri ș.a.; bolizi de lux și depozite bancare consistente. Veți afla, totodată și cum se pregătește Miuțescu să câștige sume colosale de bani folosind resurse financiare din bugetul de stat, dezvăluie  Instituțiile Statului .

Adrian Miuțescu este șeful PNL Argeș și preşedinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Este membru în Consiliul de Administraţie la ROMAERO (Compania Aerospaţială din România) și face parte şi din Comitetul Interministerial de Finanţări, Garanţii şi Asigurări al EXIMBANK, unde în calitate de membru primeşte  20.000 lei/lună.

DEZVĂLUIRILE DIN INSTITUȚIILE STATULUI:

Ieri, 04.11.2020, Adrian Miuțescu a anunțat cu mare ”tam-tam”, cu ”surle și trâmbițe”, că urmare a eforturilor sale deosebite, i-a convins pe primul-ministru Ludovic Orban și pe ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației – Ion Ștefan, să ”demareze” lucrările pentru realizarea domeniului schiabil Ghițu – Molivișu.

            Toate bune și frumoase, mai, mai să-l credem pe Adiță Miuțescu că face ceva util pentru argeșeni, dar – brusc – ne-am adus aminte că, cu doar câteva săptămâmi în urmă, am primit o informație din care reieșea că familia Miuțescu deține zeci de hectare de teren în comuna Arefu, chiar în zona ”Molivișu” (am scris la acea data despre acest fapt).

Citeşte şi:  Ginerele lui Adrian Miuţescu, teren de ‘jdemii de euro, la Arefu

            Ca atare, ne-am ”desumflat” și chiar ne-am înfuriat, pe noi înșine, la gândul că am putut să fim atât de naivi și credem că Adrian Miuțescu e un politician onest.

            Revoltați de tupeul și nerușinarea lui Adrian Miuțecu, care fără cea mai mică remușcare îi minte pe argeșeni, pozând într-un politician devotat interesului public, am analizat toate datele deținute cu privire la acest subiect, astfel încât, putem să vă aducem la cunoștință următoarele:

            Familia Miuțescu deține în comuna Arefu, județul Argeș (unde este și zona ”Molivișu”) suprafața totală de teren de 114.211 mp. Da, da … ați citit bine, 11,4 ha de teren deține neamul Miuțescu, deși nu provine din vreun neam de moșieri, nu a moștenit aceste terenuri, pur și simplu a fost ”norocos” ca domnul Iohannis.

            Mai mult, am aflat că toate aceste terenuri ar fi fost dobândite, ”în fapt”, de Adrian Miuțescu pe numele altor persoane, ca să nu fie nevoit să le declare, iar în anul 2008 (aprilie), ca să nu mai stea încurcat cu ele, au fost preluate pe numele ginerelui lui – Stan Alexandru (care doar nu credeți că era vreu nabab).

            În anul 2004, când PSD ul a pierdut alegerile, primarii PSD s-au panicat așa că ”și-au asigurat” protecția noilor conducători oferindu-le terenuri, în condiții avantajoase.

            Ce înseamnă condiții avantajoase? Păi, ori îi chemau primarii pe vârstnici și le spuneau că le restituie terenurile arătându-le niște locuri virane, ocazie cu care le și spuneau că are el pe cineva care ar vrea să le cumpere. Săracii ”păcăliți” se și bucurau că pot să câștige o brumă de bani pe viroaga respectivă și acceptau imediat să facă acte de cedare a dreptului de proprietate.

            După ce obțineau acest document, noii proprietari primeau teren ”la stradă”, nu unde era viroaga respectivă, terenul valorând mult mai mult. Totul era premeditat.

            Alți deținători de drepturi de proprietate nici nu mai intrau într-un astfel de joc și acceptau de la început compromisul, de a-și ceda drepturile, știind că dacă nu renunțau, nu mai primeau nicio suprafață de teren.

            La Miuțescu a fost și mai simplu, întrucât mulți dintre cei care au vândut nici nu știau că zona Molivișu este situată pe un platou montan deosebit și că deja se intenționa să se dezvolte un proiect imobiliar, acolo.

            Iacă așa, domnul Adrian Miuțescu, din pix, a mai strâns niște moșii, că prin muncă cinstită nu a fost în stare (”băiatul deștept al PNL”, că baron nu-i putem spune, baronii sunt – vezi Doamne – doar la PSD).

Așa cum puteți să vedeți din tabelul publicat, alăturat, se poate constata că terenul este parcelat deja (36 de poziții), tocmai bun de vândut. Miuțeștii își freacă deja mâinile cu gândul la banii pe care urmeză să-i încaseze.

      Acum ai înțeles votantule român de ce jubilează Adrian Miuțescu că a reușit să ”dezmorțească” Proiectul Molivișu???? Pentru că doar așa poate să-și vândă familia Miuțescu terenurile, pe bani grei, că doar o să fie domeniu turistic – schiabil acolo.

Chiar credeai că o face pentru alegători??? Ce naiv ești românule….

            Domnule Ludovic Orban, domnule Ion Ștefan, acum știți ce interese ascunde Miuțescu în legătură cu acest Proiect, așa că dacă vă bateți joc de banii românilor veți fi complici cu acesta, nu mai puteți spune că nu știați că Adrian Miuțescu a avut un interes material când a insistat pe lângă dumneavoastră să direcționați banii în acest proiect. Până la urmă ce așteptări avem de la Ion Ștefan care a finanțat un proiect în care familia lui avea interes, deși presa a scris zeci de pagini, despre caz – alt ”hoțoman”.

            Trebuie, însă să remarcăm cu câtă ușurință manevrează acest … Adiță Miuțescu, Guvernul lui Klaus Iohannis.

            Felicitări domnule Președinte Klaus Iohannis, i-ați pus pe tavă lui Adrian Miuțescu toate pârghiile ca să estorcheze bugetul statului, adică banii românilor.

            Acum să adunăm:

–         Apartamentele și spațiul comercial (cele prezentate în episodul 1) = 339.500 euro ;

–          Autoturismele lui tăticu’  și beizadea (episodul 2) = 100.000 euro ;

–          Terenuri în comuna Arefu (unde se dezvoltă proiectul imobiliar ”Ghițu – Molivișu”), în suprafață totală de 114.211 mp (11,4 ha)  = ”fără număr” (pădurea se vinde cu 2 – 4 euro/mp, iar la Molivișu terenul se vinde, acum, cu 20 euro/mp).

TOTAL:

      Familia Miuțescu este avută, deși nu a avut venituri financiare pe măsură.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...