Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

Televiziunile de știri iresponsabile, care luni de zile au subminat orice restricție, orice măsură anti-covid dar mai ales au pus umărul la eșecul campaniei de vaccinare, se adapă azi din apa de mort a cimitirelor. Ieri făceau audiență cu toți dezaxații și conspiraționiștii, promovau în ore de maximă audiență toți negaționiștii și luptătorii dacici pentru drepturi și libertăți perfect conștienți de răul pe care îl fac României. Astăzi se hrănesc tot ei din acest Rău imens și fac, cu maxim cinism, audiență din moarte, scrie jurnalistul Dan Tăpălagă pe G4Media.ro .

Ei, cioclii României, sunt primii care s-au repezit în cimitire să anunțe apocalipsa. Ei, care au otrăvit luni de zile mințile oamenilor cu mesaje antivaccin și anti-restricții, n-au nici o jenă să anunțe azi dezastrul sanitar în regim de breaking news, pe burtiere galbene.

Unde vă sunt șoșocii, monicilepop și simionii? De ce nu-i mai vedem azi la televiziunile voastre să ne spună că bolnavii care umplu spitalele de terapie intensivă iau bani ca să mintă că au COVID? De ce nu-i mai aduceți azi, când cimitirele nu mai fac față numărului de morți, pe vajnicii luptători pentru drepturi și liberăți să ne explice că vaccinarea sau purtarea măștii sunt crime împotriva umanității?

De ce nu mai organizează liderul AUR și alți dacopați vaste demonstrații de stradă pentru a-și proclama dreptul lor de a pune în pericol populația României, de a îmbolnăvi și omorî oameni râspândind boala? De ce au muțit subit cei care urlă împotriva vaccinării obligatorii a personalului sanitar sau a angajaților din sectorul public și privat?

Sursa Foto: Captură TV " data-medium-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2021/10/romania-tv-300x188.jpeg" data-large-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2021/10/romania-tv.jpeg" data-ll-status="loaded" /> Sursa Foto: Captură TV

Unde s-au tupilat toți negaționiștii, conspiraționiștii și antivacciniștii plimbați seara de seară la telvizor pentru un punct în plus de rating? Scoateți-o acum pe medicul oftalmolog Monica Pop la interval să orbească poporul cu teoriile ei despre vaccinarea inutilă! Era pe val, de ce-ați pensionat-o tocmai acum?

De ce nu-i aduceți puțin și azi în studiourile voastre din care ați răspândit valuri de ură și moarte? Chemați-i din nou să ne lumineze, imediat după ce intrați în direct din cimitire și țipați isteric la Raed Arafat că se sufocă oamenii în spitale! Unde au dispărut cu toții, unde i-ați ascuns, de ce nu le oferiți tribună în continuare ca să răspândească moartea din care vă înfruptați azi, ca niște mici hiene de presă?

Dormiți bine când numărați zilnic sutele de morți, între care tot mai mulți copii? Simțiți o umbră de remușcare când alergați cu microfoanele printre mormintele săpate cu excavatoarele? Aveți o mică tresărire când relatați despre convoaiele de ambulanțe cu muribunzi sau când vă umflați audiențele cu agonia din secțiile de terapie intensivă?

Nu aveți, desigur. Nu simțiți nimic. Ultimul licăr de empatie, de umanitate, s-a stins demult în voi. La fel cum n-ați avut nici o jenă să întindeți mâna la guvern, să cerșiți sute de mii și milioane de euro la începutul pandemiei sub pretextul popularizării măsurilor anti-covid, pentru ca apoi să le faceți praf fără scrupule seară de seară.

Statul român cu instituțiile lui nefuncționale, gen CNA, privește neputincios la răul scuipat din gurile voastre decuplate de creier. De ce mai plătim instituții cu rol atât de important pentru igiena spațiului public dacă ele nu vor să funcționeze?

O instituție cu buget de 13 milioane de lei, cu 130 de angajați (potrivit datelor de pe site-ul oficial) nu a făcut nimic pentru a opri pandemia de știri false. Nu am văzut măcar un raport despre principalele narațiuni false care hrănesc curentul anti-vaccinist. 13 milioane de lei aruncați pe fereastră pentru a hrăni o armată de 130 de funcționari perfect inutili pentru societate.

Guvernul Orban v-a băgat în buzunare milioane de euro ca să promovați măsurile anti-covid. Voi ați luat banii, însă ați împins oamenii la moarte. Evident că principalii vinovați pentru dezastrul sanitar sunt președintele, fostul premier, guvernul, partidele aflate la putere. Ei sunt marii vinovați, principalii autori ai crizei politice. Dar voi ați desăvârșit dezastrul, iar acum vă fofilați discret. Voi sunteți complicii lor, cum se zice în penal, o limbă pe care o înțelegeți atât de bine. Co-făptuitori.

Ați mințit și manipulat o țară întreagă, pe banii noștri, i-ați negat dreptul la sănătate și la o viață normală. În cele mai dificile momente din istoria recentă a României, nu ați arătat nici un gram de responsabilitate, de minimă conștiință civică sau de respect față de publicul vostru.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa