„Așa îl cheamă”/Oana Zăvoranu a făcut public adevăratul nume al lui Luis Lazarus

„Așa îl cheamă”/Oana Zăvoranu a făcut public adevăratul nume al lui Luis Lazarus

După ce ani întregi nu și-au vorbit, acum Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță au îngropat securea războiului. Querida a acceptat mai întâi inivitația la podcastul lui de pe Youtube, iar acum a venit și în emisiunea pe care o are la PRO TV. Ca de obicei, replicile ei au fost de-a dreptul savuroase și directe.

Oana Zăvoranu a ținut să menționeze că un anume Vasile Tuturigă are să-i dea 15.000 de euro plus cheltuieli de jucată pentru că a făcut-o asasină cu mai multe ocazii. A câștigat procesul, dar nu-l poate executa silit întrucât acesta se pare că nu are nimic trecut pe numele lui.

Contrariat, Cătălin Măruță a întrebat despre cine este vorba pentru că numele nu-i spune nimic. Oana Zăvoranu a replicat în stilul carcateristic că este vorba despre Luis Lazarus, căruia îi este rușine cu numele său real și care se preface că stă pe la Guvern să vindece el întreaga țară.

Trebuie menționat faptul că într-adevăr jurnalistul apare foarte des la România Tv și este una dintre vocile puternice anti-vaccinare și anti-restricții. În plus, el are mai multe contracte foarte profitabile cu diverși politicieni, doar de la Primăria Sectorului 1, condusă la acel moment de Dan Tudorache încasând zeci de mii de euro.

Oana Zăvoranu a caracterizat mai multe vedete din showbiz

Cătălin Măruță i-a arătat Oanei Zăvoranu mai multe fotografii cu diverse vedete pentru a le caracteriza într-un cuvânt. Doar despre Corina Chiriac, vedeta a avut ceva pozitiv de declarat. A spus că este mișto. Pe Selly l-a numit Muc cel Mic, pe Dorian Popa – Pârț, iar pe Oana Roman Peppa Pig sau Pateuț.

Despre Vlăduța Lupău, una dintre cântărețele de muzică populară, care a înclinat mult spre manele, a spus că nu știe nimic și că nu a auzit în viața ei de această artistă, așa că se abține de la comentarii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990