Așa o fi? Citiți și voi ce scrie fugarul Rizea despre deputata PSD care a trecut la PNL!

Așa o fi? Citiți și voi ce scrie fugarul Rizea despre deputata PSD care a trecut la PNL!

Așa o fi? Citiți și voi ce scrie fugarul Rizea despre deputata PSD care a trecut la PNL!

„Daca m ati fi intrebat acum 10 zile v as fi spus ca motiunea de cenzura va trece ….
Intre timp insa taberele din Sistem s au repliat si au inteles ca nu i pot lasa pe cei din PSD sa primeasca acest ,,balon de Oxygen” chiar inainte de alegerile locale !

Ce nu stie pulimea din PSD e ca cei din capul mesei,, i au vandut” ca de obicei …Astfel Ciolacu & Co joaca acest teatru ieftin mimand cat pot ei de bine batalia politica din Parlament , in timp ce in culise au batut palma cu generalii care conduc dim Romania !

Cum va explicati ca exact acum.cateva zile vreo 3 deputati PSD au trecut direct la PNL ?

Stiu o sa mi spuneti ca nu e nimic nou , ca au mai fost cazuri ….

Ca fost deputat de Braila cunosc foarte bine cel putin unul din cei 3 deputati transfugi: e vorba de doamna Emilia Meirosu care raspunde doar la comenzile lui Mihai Tudose cel care o foloseste ori de cate ori interesele Sistemului i o cer !

La fel a trimis o si la Pro Romania inainte ca el insusi sa ajunga la acel partid pe listele caruia a fost ales europarlamentar !

Cred ca nu e nimeni naiv sa creada ca Ciolacu nu stie de aceste ,,manevre” mai ales ca Tudose ii este cel mai apropiat prieten ! ( va amintiti poate cum ne povestea Tudose ca in ultimii 10 ani ,rar au trecut 2 zile ca sa nu vorbeasca macar la telefon )!

Dar despre aceasta doamna deputat Emilia Meirosu veti afla multe detalii siropoase in Volumul II din ,,Spovedania lui Rizea ” pe vremea cand fostul baron PSD Gheorghe Bunea Stancu o folosea ca si ,,cadou de o noapte ” pentru Mircea Geoana sau Liviu Dragnea atunci cand acestia veneau in vizita de lucru la Braila in calitatea lor de presedinti ai PSD si innoptau de fiecare data la hotelul Faleza de pe malul Dunarii !

Casetele video din cate stiu le are Bunea Stancu in seiful din biroul sau de la parterul vilei in care locuieste si unde isi tine si colectia de ceasuri scumpe primite ,,cadou” dar nedeclarate public niciodata !


Curand adevarul se va afla ….”, scrie Rizea pe  spovedanialuirizea.com .



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...