Așa o fi?/De semănat, cam seamănă...

Așa o fi?/De semănat, cam seamănă...

Premierul canadian Justin Trudeau este "cu siguranță" fiul fostului președinte cubanez Fidel Castro, potrivit lui Tucker Carlson, care și-a educat telespectatorii cu privire la "prietenia" îndelungată și plină de încărcătură sexuală pe care dictatorul cubanez a avut-o cu mama lui Trudeau, Margaret Trudeau.

"Oamenii vorbesc de ceva timp despre faptul că Justin Trudeau, premierul Canadei, la nordul nostru, este de fapt fiul unui dictator celebru. Și, sincer, se pare că este adevărat", a declarat Tucker Carlson. Trecând la un segment CBS News din 2017, audiența lui Tucker Carlson a avut parte de o analiză a tensiunii sexuale dintre Margaret Trudeau și Fidel Castro, Margaret fiind citată descriindu-l pe Fidel ca fiind "cel mai sexy bărbat pe care l-a întâlnit vreodată", înainte de a recunoaște că și-a petrecut întreaga călătorie în Cuba flirtând cu despotul comunist.

"Oh, ce fermecător", a spus Margaret în clip. "Și știți de ce este la putere", a continuat ea, sugestiv. Rețineți că această călătorie în Cuba a avut loc cu un an înainte de nașterea tânărului Justin Trudeau, care nu seamănă deloc cu tatăl său Pierre. "A născut Margaret Trudea copilul de dragoste al lui Fidel Castro și el conduce acum Canada?", a întrebat Tucker Carlson, după ce a difuzat imaginile de arhivă condamnabile. "Ei bine, desigur, răspunsul este sigur", a spus Tucker.

VEZI:

Săptămâna trecută, fratele vitreg al lui Trudeau, Kyle Kemper, a recunoscut că Justin este un "pion" al elitei globale în slujba Noii Ordini Mondiale. Potrivit fratelui vitreg al lui Trudeau, Justin nu-și scrie propriile discursuri sau tweet-uri, ci execută scenarii scrise pentru el de stăpânii săi globaliști. Trudeau "nu vorbește din inimă", potrivit fratelui său, care a adăugat că "șantajul este un instrument foarte puternic". Întrebat de ce Trudeau este hotărât să păteze națiunea canadiană, fratele lui Trudeau a spus că acesta este doar o marionetă a Noii Ordini Mondiale și primește ordine direct de la grupuri precum Consiliul pentru Relații Externe și Bilderberger.

"El este imaginea și principalul purtător de cuvânt al guvernului canadian, dar politicile și inițiativele care îl conduc și care conduc această poveste pe care el continuă să o promoveze, care, în opinia mea, este antiliberală și anticanadiană, vin de la vârfuri mai înalte, de la grupuri precum Forumul Economic Mondial, Consiliul pentru Relații Externe și Bilderberg. Ei recunosc că au nevoie de acești agenți puternici în cadrul guvernelor și un lucru pe care l-am văzut în cadrul guvernelor din întreaga lume sunt lideri slabi care sunt capabili să acționeze ca purtători de cuvânt."

De asemenea, fratele lui Trudeau a declarat că politicile dezastruoase și antiliberale ale lui Justin nu îl reprezintă pe acesta cu adevărat. Pe scurt, el este controlat de elitele globale. "El nu vorbește din inimă. Nu cred sincer... nu este sincer, nu există o discuție reală. Nu i se permite să se implice efectiv cu Convoiul Libertății și cu acești oameni, pentru că sunt multe de despachetat aici și sunt multe întrebări serioase." "De asemenea, când te uiți la istoria unor oameni precum Jeffrey Epstein și la rolul lor, de a prinde oamenii în capcană și de a-i șantaja, și te gândești la o viață de opulență și de oportunități, faci greșeli și ești constrâns să faci ceva rău." "Șantajul este un instrument foarte puternic."


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria