Așa o fi?/„Viperele Vesele”, dezvăluiri din interiorul Survivor

Așa o fi?/„Viperele Vesele”, dezvăluiri din interiorul Survivor

În cea mai recentă postare făcută de Viperele Vesele pe pagina de Instagram cu același nume, s-ar părea că unii concurenți de la Survivor România nu o duc așa de rău pe cât se vede pe micul ecran, scrie click.ro .

În special Faimoșii s-ar bucura de mese copioase, mese cumpărat cu ajutorul banilor pe care i-ar ține ascunși pe insulă. Dar asta nu este tot! Viperele Vesele au mai menționat că unii dintre ei nu suferă deloc la capitolul îngrijire personală, căci și-ar fi luat cu ei, în Dominicană, produse de tot felul, pe baza unor rețete false. Mai mult, dacă consiliile de eliminare depășesc ora 17:00, concurenții ar dormi într-un fake camp (tabără falsă, trad).

„ În cazul în care vă întrebați cum anumiți concurenți se „împlinesc” la Survivor, cum ajung după 2 luni de competiție rotunjiți, vă oferim răspunsul: mesele multe și dese din fake camp (locul unde se doarme după consilii, dacă se depășește ora 17:00) și nu doar din fake camp, ci și cumpărate de paznicii și medicii dominicani. Cumpărate, fiindcă unii concurenți au și au avut bani la ei, bani îngropați/ascunși în diferite locuri de pe insulă, din care își plătesc aceste mese ZILNICE.

Carmen, Ștefania, Remus, Bianca și Ada sunt cele mai bune exemple de concurenți care se răsfățau/răsfață, zilnic, cu fast-food, de regulă KFC și băuturi energizante.

„Toți concurenții primesc banană și ananas”

Motivul pentru care Ada a fost eliminată de la Survivor nu a fost unul de natură medicală, așa cum a prezentat publicului, ci a fost o încercare a lui Guney, producător Acun Medya, de a stopa acest fenomen, după ce a fost a treia oară prinsă mâncând bine la Survivor.

De asemenea, față de ceea ce vi se prezintă la televizor, toți concurenții primesc zilnic câte o banană și o felie de ananas, dar acestea, în mod evident, pălesc în fața meselor îmbelșugate cumpărate.

De menționat că în excursia din Santo Domingo, concurenții Remus, Ada, Bianca și Carmen au fost pozați de către un angajat al unui local mâncând pe ascuns, în toaletă, poză care a ajuns la Ebru, translator Acun Medya, care ulterior i-a transmis-o lui Guney. Acum poate înțelegeți și de ce Ada s-a întors de la Survivor cu 7 kilograme în plus.

„Igiena concurenților nu suferă la Survivor”

Mai mult decât atât, recompensele pentru fiecare ceartă sunt unele generoase la Survivor, din punct de vedere gastronomic. Unii concurenți, de regulă Faimoși, însă nu doar ei, ci și câțiva Războinici, cei preferați de către producători, cum ar fi Alexandra Ciomag și Alexandra Pokolab, sunt recompensați pentru certuri cu cartofi prăjiți și hamburgeri, dar și o gustărică dulce, cum ar fi ciocolată.

Nu vă faceți griji! Igiena concurenților nu suferă la Survivor, fiindcă unii dintre ei sunt învățați de către echipa Pro TV înainte de a face deplasarea în Dominicană să-și procure rețete medicale, pe baza unor diagnostice care mai de care mai închipuite. Spre exemplu, afecțiuni ale scalpului, ale pielii, astfel încât să beneficieze de șampon, creme, vitamine etc.

Remus, Vica, Ada, Carmen sunt doar câțiva dintre concurenții care s-au înhămat la aventura Survivor cu rețeta la purtător”, au scris Viperele Vesele, pe pagina lor de Instagram.


Citește și:

populare
astăzi

1 Pe „valoarea” asta o fi întrebat-o vreodată Fiscul cum justifică luxul impertinent în care trăiește?

2 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

3 Omul ăsta știe când spune ce spune despre Ciolacu...

4 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

5 VIDEO Dramoletă la Găești, cu o femeie amendată după ce și-a prins soțul cu amanta în mașină