Așa o fi?

Așa o fi?

Foarte interesant ce scrie mai jos  Reportaje-Live

„Cand in istoria ultimilor 15 ani ati vazut vreodata SUA, UE si Rusia sa isi dea mana pentru "statul de drept" si inlaturarea unui personaj toxic de la putere?

S-a intamplat in Moldova zilele trecute - cazul Plahotniuc. A fost un film frumos cu chihuahua lui Putin (Dodonel) si Maia Sandu (despre care stim doar ca e harvardista si ambitioasa) . Aproape as fi varsat o lacrima daca eram mai sensibil.

De aici putem trage niste concluzii.

1. UE/SUA s-au inteles in privinta Moldovei si deocamdata Transnistria ramane acasa.

2. Daca s-au inteles in privinta Moldovei cu siguranta si in privinta Romaniei au tras o linie.

3. De ce ar face Rusia asta? Probabil ca Rusiei i s-a promis ceva foarte tentant pentru ca altfel nu isi abandona Frankensteinii creati cu atata truda. Sa ne amintim ca in nici o luna au cazut si Dragnea si Plahotniuc si mai urmeaza o luna incendiara.

Toate acestea ma duc pe mine cu gandul la faptul ca a aparut o miza mult mai mare in scena, suficient de mare incat Rusia sa lase balta Moldova si Romania si probabil si flancul estic NATO ( tips: urmariti Polonia cu atentie in urmatoarele 2 saptamani).

Si ca sa nu o mai lungim, probabil ca urmeaza razboiul cu Iranul. Probabil ca Rusia si SUA isi vor muta jocul de Monopoly in Orientul Mijlociu.

Acestea fiind spuse, este sansa noastra sa scapam odata pentru totdeauna de ciuma rosie si sa tragem tare economic sperand ca vom avea liniste macar 3-4 ani.

Iar eu voi scrie despre bani, viata si alte subiecte mai faine.

De aceea nu mai scriu despre politica. De acum urmeaza o lunga agonie pentru PSD/ALDE/ UDMR. Se vor mai zbate o perioada dar sunt pierduti pe termen scurt-mediu. Urmeaza haituiala tradatorilor si hotilor.”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /