Așa o fi?

Așa o fi?

Potrivit unui raport făcut de Autoritatea Electorală Permanentă pentru finanțarea partidelor politice, firma Formin SA, care îl are acționar pe Nelu Varga, finanțatorul CFR Cluj, dar și pe  Sebastian Albulescu, unul dintre partenerii de afaceri ai fostului premier Sorin Grindeanu, a sponsorizat PNL Timiș cu 24.000 lei. Potrivit raportului, la nivel național PNL a primit donații de la firme în valoare de aproape un milion de lei. Fiți liniștiți, oamenii de afaceri nu au finanțat partidul de la guvernământ dintr-un crez politic. Firma Formin a câștigat înainte de a băga banii în pușculița electorală un contract de peste 14 milioane lei, scrie Gazeta de Cluj.

Dacă pentru clujeni, Nelu Varga aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare, partenerul lui din cadrul Formin, Sebastian Albulescu, are un cerc de prieteni extrem de bine cotați în mediul politic și de business.

El a fost acționarul majoritar al firmei Revicond Canaltech SRL, societatea care l-a angajat pe ex-premierul Ludovic Orban. Ulterior, Albulescu a transferat acțiunile pe care le avea la Revicond către firma Terebro Production SRL, unde are calitatea de acționar.

Firma SC Formin SA are și o licență de exploatare în patrulaterul aurifer al Munților Apuseni pentru o zonă cu o suprafață de 26.678 de mp.

Albulescu a fost coleg de clasă și partener de afaceri al fostului premier PSD Sorin Grindeanu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc

5 De citit...