Așa o fi?

Așa o fi?

Potrivit unui raport făcut de Autoritatea Electorală Permanentă pentru finanțarea partidelor politice, firma Formin SA, care îl are acționar pe Nelu Varga, finanțatorul CFR Cluj, dar și pe Sebastian Albulescu, unul dintre partenerii de afaceri ai fostului premier Sorin Grindeanu, a sponsorizat PNL Timiș cu 24.000 lei. Potrivit raportului, la nivel național PNL a primit donații de la firme în valoare de aproape un milion de lei. Fiți liniștiți, oamenii de afaceri nu au finanțat partidul de la guvernământ dintr-un crez politic. Firma Formin a câștigat înainte de a băga banii în pușculița electorală un contract de peste 14 milioane lei, scrie Gazeta de Cluj .

Dacă pentru clujeni, Nelu Varga aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare, partenerul lui din cadrul Formin, Sebastian Albulescu, are un cerc de prieteni extrem de bine cotați în mediul politic și de business.

El a fost acționarul majoritar al firmei Revicond Canaltech SRL, societatea care l-a angajat pe ex-premierul Ludovic Orban. Ulterior, Albulescu a transferat acțiunile pe care le avea la Revicond către firma Terebro Production SRL, unde are calitatea de acționar.

Firma SC Formin SA are și o licență de exploatare în patrulaterul aurifer al Munților Apuseni pentru o zonă cu o suprafață de 26.678 de mp.

Albulescu a fost coleg de clasă și partener de afaceri al fostului premier PSD Sorin Grindeanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro