Așa o fi?

Așa o fi?

Au bătut palma pe Colonie : Kovesi – Geoană, finala din 2024 ” titram ”lovitura” din 15 aprilie. Atunci când dezvăluiam că suntem un neam de slugi, dacă vom permite noul ”experiment” luat în calcul pentru ”Colonia România”. Și pe care Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii par deja să fi bătut palma, în vederea unei ”finale prezidențiale ” fără surprize” pentru 2024.

Atunci când loialul ”guvernator” Klaus Weber Iohannis ar urma să lase locul la Palatul Cotroceni unui alt președinte al României. Dar unul cel puțin la fel de obedient ca și el în fața intereselor străine.

Grindeanu a deschis balul

Ce s-a întâmplat între timp, după dezvăluirea noastră pe care liderii social democrați și cei ai Dreptei s-au grăbit inițial să o ignore? Lăsând de înțeles că atât Mircea Geoană, cât și Laura Codruța Kovesi nu ar fi decât două ”mârțoage” pe care chiar nu ar avea rost să se parieze politic? Ceea ce este perfect adevărat… Numai că pe aceste ”mâini moarte” se și bazează strategia geo-globală a marilor jucători occidentali care își împart încă o dată piața de desfacere România! Astfel că, la doar câteva săptămâni după ce își băteau joc de varianta de lucru Geoană – președinte, liderii PSD, fie ei trecuți sau prezenți clamează ca din gură de șarpe că doar ”Prostănacul” le mai poate aduce un mandat la Palatul Cotroceni.

Grindeanu și-a făcut din nou datoria..
Iar ”balul” reevaluării a fost deschis de fostul premier Sorin Grindeanu, pesedistul serviciilor fiind primul care a declarat că, da, Mircea Geoană ar fi potrivit să candideze din partea stângii la alegerile prezidențiale! Mesaj preluat imediat atât de actualul președinte Marcel Ciolacu, cât și de ”adormitul” Adrian Năstase. Iar niciun alt lider pesedist nu a îndrăznit să întrebe public ce mai este și cu promovarea ”tinerei speranțe” Geoană. Semnale de sprijin pentru ”Prostănac” venind și din partea justiției, dar și a americanilor. Astfel că instanța a decis ca Geoană să primească înapoi ceasurile de lux primite într-un dosar de corupție, în timp ce NATO îl trimite pe Geoană la București, pentru inaugurarea Centrului Euro – Atlantic pentru Reziliență. Iar lucrurile încep să se miște și în tabăra europeană, acolo unde Laura Codruța Kovesi primește în ultimele săptămâni tot ceea ce își dorește, dar i se refuzase de peste un an. Astfel că în timp ce până și ministrul userist al Justiției îi mai pune la dispoziție încă patru procurori europeni, mai-marii Comisiei Europene anunță că vor depune toate eforturile, inclusiv financiare și logistice, pentru ca procurorul general european Kovesi să înceapă în forță activitatea EPPO. Și pe pariu că primele dosare instrumentate de ”Mama Cătușelor” vor fi tot în România, pentru a isteriza astfel ”nucleul dur” al Dreptei? Așa că ”finala” Kovesi – Geoană e în grafic, dacă PNL și PSD nu îndrăznesc să își asume rolurile de cele mai importante partide ale țării…
SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu