Așa o fi?

Așa o fi?

Pe 30 august 2020 deschideam seria dezvăluirilor cu privire la ”activitatea paralelă” absolut halucinantă desfășurată de procurorul militar Radu Mihăiță Cazacu. Cel care, puternic sprijinit de ”oamenii săi” din CSM în frunte cu atotinfluentul Solomon a primit o misterioasă detașare la Direcția Națională Anticorupție – Structura Centrală – Secția Militară.

Solomon și Netejoru, ”fani Cazacu”

Ceea ce la vârful altor structuri contrainformative nu a făcut decât să întărească și mai mult varianta de lucru a ștergerii cu orice preț a urmelor într-un dosar vechi deja de acum de opt ani, dar care pare a fi devenit obsesia procurorului Cazacu. Este vorba despre dosarul nr.284/P/2013, deschis de către acesta pe o suspectă ”autosesizare” prin care s-a încercat ”paradirea” fostului primar liberal din Giurgiu, Lucian Iliescu, cu tot cu familia acestuia. Și în care s-a ajuns la situații de-a dreptul grotești, prin care martori care au fost citați doar ca să declare dacă lucrează sau nu la o anumită societate să fie dezbrăcați în pielea goală, în toaleta sediului central al DNA, pentru a fi verificați dacă nu poartă tehnică de interceptare!

”Frăția banilor” cu suspecții făcuți martori!

Iar toată această ”paranoia” neîntâlnită nici măcar la ”unitatea de elită” de la Ploiești are totuși explicațiile sale. Informațiile intrate în posesia noastră confirmând că la nivelul Secției Speciale pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție avansează, cu toate piedicile puse de ”frăția procurorilor” de la CSM, dosarul care îl privește pe procurorul militar Cazacu. Unul deschis după ”lovitura” în care titram ”Noul Portocală dezbracă martori în WC-ul DNA” și în care dezvăluiam panica de la DNA Militar, odată cu ancheta penală vizându-i tocmai pe ”martorii de serviciu” ai procurorului Cazacu.

Procurorul DNA Militar, ”legături primejdioase” cu suspecții deveniți ”martori de serviciu”

Cel care, după ce i-a anchetat în trecut, a ajuns să dezvolte o relație ”frățească” cu conexiuni de afaceri cel puțin stranie, ținându-le acestora spatele până și în sălile tribunalelor unde erau judecați în alte dosare! Dar cum și alți procurori au decis să își facă treaba și s-au autosesizat după campania ”NAȚIONAL”, verificând cum suspecții transformați în martori de Cazacu s-au asociat cu chiar cel mai bun prieten al fiului procurorului DNA, cedându-i 30 la sută din acțiunile propriilor afaceri. Dar și cum oamenii de afaceri anchetați inițial de Cazacu au ajuns să fie asistați ulterior de concubina acestuia, cu care procuroul are și o fetiță! Sau ”atacul raider” prin care s-a preluat un off-shore din Insulele Seychelles, prin semnături falsificate!

Netejoru lucrează…

Nu este zi în care dezvăluirile ”NAȚIONAL” să nu fie confirmate de noile probe intrate în posesia procurorului de caz și atașate la ”Dosarul Cazacu”,deschis la SIIJ. Numai că, odată cu apropierea finalizării anchetei, cresc și presiunile exercitate asupra procurorului SIIJ, la fel cum s-a întâmplat în trecut și asupra celorlalți anchetatori ai ”martorilor de serviciu” ai lui Cazacu. De la mesajele transmise pe ”tenebroasele canale” neoficiale care încă funcționează din plin, până la ”operațiuni” la vedere, cum ar fi ”verificări prealabile, vizând activitatea profesională sau conduita magistratului” efectuate de către Inspecția Judiciară împotriva procurorului care anchetează ”Dosarul Cazacu”! Inspecție Judiciară care îl are în fruntea sa pe controversatul Lucian Netejoru. Cel cunoscut în tot sistemul drept nașul de cununie al adjunctului DGPI Giurgiu, Călin Chilat. Ofițerul serviciului secret al MAI fiind la rândul său documentat ca și ”părinte spiritual” al ”noii familii” Cazacu! Și uite cum de la CSM se încearcă să se ”închidă cercul” și inclusiv dosarul lui Cazacu de la SIIJ! SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /