Așa o fi?

Așa o fi?

”În laboratoarele sistemului, adevărații băieți deștepți ai serviciilor lucrează deja la prototipul viitorului președinte. Iar Klaus Iohannis începe să cam simtă pe propria piele ce înseamnă să te afli la al doilea mandat prezidențial. Unul final, atunci când până și Traian Băsescu a trebuit să se recunoască înfrânt de sistemul ticăloșit pe care tot el îl crease. Oricum, tocmai când prinsese și Iohannis cu adevărat gustul puterii și chiar se credea masculul alfa al întregii clase politice, șeful statului a primit un prim semnal că, totuși, nu este bine să încurce gradele… Și uite cum altfel atât de obedientul CSM a respins cu nonșalanță detașarea procurorului Cristian Lazăr în funcția de consilier al procurorului general.”

Acesta este avertismentul pe care îl lansam încă din ”lovitura” din 25 mai anul trecut, atunci când insistam că ”mazilirea” lui Lazăr a avut loc ”în plină stare de urgență. Exact atunci când o astfel de numire nu doar că ar fi trecut în mod normal neobservată, dar ar fi și închis astfel cercul neîncrederii familiei prezidențiale. Cea care nu are cum să uite, fie și omenește vorbind, că tânărul procuror Cristian Lazăr a fost adus parcă special de la Timișoara la Parchetul General pentru a clasa dosarul casei din Sibiu. Iar asta după o singură audiere secretă a principalei suspecte, Carmen Iohannis… Și atunci pe când Klaus Iohannis avea nevoie mai mult decât oricând de o asemenea decizie, pentru a putea prinde și al doilea mandat.
Iohannis, vezi că s-au păstrat copiile celor 17 dosare
Iată însă că de atunci junele procuror Cristian Lazăr nu doar că nu a mai prins nicio funcție de conducere, dar a ajuns și un adevărat „paria” în magistratură. ” Iar tot ce s-a întâmplat în ultimul an de la acest avertisment nu face decât să întărească și mai mult varianta de lucru a serviciilor privind ”reorientarea” către un alt prezidențiabil, concomitent cu ”tăiarea macaroanei” lui Iohannis în justiție. Astfel că putem prezenta astăzi o informație venită din chiar ”inima” contrainformativă a SPP-ului lui Pahonțu și care are menirea să îi arate lui Iohannis că nici el, dar cu atât mai puțin prima doamnă nu prea au de ce să doarmă liniștiți cu capul pe pernă. Pentru că amănuntele intrate în posesia noastră cu privire la ”vizita de lucru” pe care procurorul Cristian Lazăr a făcut-o la SPP, acolo unde ar fi pus la dispoziția colonelului Alin Chirilă pentru a fi scanate nu mai puțin de 17 dosare în care este ”agățat” și Klaus Iohannis sunt prea minuțioase și gata probate, pentru a fi vorba doar de un caz izolat de trădare. ”Nemuritorul” Pahonțu devenind astfel și de această dată ”suspectul de serviciu” al trădării ”înainte de termen”, pentru a se face util din timp viitorului regim…

Băgat pe Aleea Ana Davila

Oricum, iată că o profesionistă ”scurgere controlată” de informații documentează întâlnirea pe care Klaus Iohannis ar fi avut-o chiar în biroul prezidențial cu doi procurori. Atunci când șeful statului ar fi căzut pe tehnică, în timp ce dădea niscai ”indicații prețioase” magistraților. Celor cărora li s-ar fi cerut atât să ”bifeze” cât mai repede fiecare nume de rival de pe ”lista neagră” a președintelui, dar mai ales ”să curețe” orice pomenire la Klaus Iohannis și Carmen Iohannis! Din orice dosar aflat la vreo structură de Parchet, fie el aflat în lucru, ținut la sertar sau disjuns din alte spețe.

Ca de obicei, Pahonțu joacă la două capete

Cei doi procurori fiind băgați la Palatul Cotroceni pentru întâlnirea cea de taină cu președintele Klaus Iohannis pe lăturalnica ”alee a cadrelor” SPP, de pe ”înfundata” stradă Ana Davila. Iar unul dintre procurorii identificați este nimeni altul decât Cristian Lazăr! Astfel că nu trebuie neapărat să faci parte din ”elita sistemuluI” pentru a conștientiza ce ar însemna redarea publică, fie și a unui singur minut, din înregistrarea în care însuși Klaus Iohannis ar menționa care anchete penale trebuie accelerate și care închise definitiv! În primul rând, oferirea pretextului ideal pentru partenerii strategici în vederea ”marii debarasări” de un Klaus Iohannis pe care îl așteaptă zile grele. Mai ales după ce retragerea de doar peste câteva luni a Angelei Merkel îl va văduvi de ”fustele diplomatice” internaționale sub care s-a ascuns până acum ”girantul politicii externe a României”.

Scanate de șeful SDI, Alin Chirilă!

Și mai interesant fiind că, după vizita la Palatul Cotroceni, procurorul Cristian Lazăr ar fi făcut una, tot la fel de discretă, și la sediul central al Serviciului de Protecție și Pază, din Bulevardul Geniului. Acolo unde ar fi fost preluat încă de la poartă și însoțit de colonelul Alin Chirilă, cel răsplătit apoi cu conducerea U.M. 0163 I din cadrul SDI. Iar dacă Lazăr i-a dus lui Chirilă cele 17 dosare identificate ca fiind susceptibile a putea produce neplăceri familiei prezidențiale și el au fost scanate cu tehnica SDI, chiar în sediul SPP, atunci clar și-a păstrat și generalul Lucian Pahonțu copiile cărora s-ar putea să le datoreze menținerea sa în fruntea serviciului. Și pe care acum le-ar putea sau nu scoate de la seif, în funcție de cum o va impune dinamica operativă… SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia