Așa o fi?

Așa o fi?

Președintele Klaus Iohannis a jucat, sâmbătă, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din județul Alba, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse. Potrivit acestora, șeful statului ar fi ajuns la clubul de golf în jurul prânzului, împreună cu soția.

Administrația prezidențială nu a răspuns până la ora publicării articolului la întrebarea adresată de G4Media.ro. Nici administratorul terenului de golf, Werner Keul, nu a răspuns. Keul, un apropiat al președintelui și om de afaceri din Sibiu, s-ar fi aflat și el sâmbătă la terernul de golf al clubului pe care îl conduce.

Sâmbătă. 30 octombrie, s-au împlinit șase ani de la incendiul de la clubul Colectiv, în care 64 persoane și-au pierdut viața. A fost pentru prima dată când președintele Klaus Iohannis nu s-a deplasat personal la locul tragediei, ci a trimis o coroană de flori depusă de consilierul de stat Cătălina Galer.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu