Așa o fi?

Așa o fi?

Această analiză pe care fie și parțial o dezvăluim astăzi a intrat în posesia structurilor contrainformative românești în noaptea de 16 spre 17 martie! Ea fiind transmisă prin proceduri operative specifice de maximă urgență, de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii. Analiștii americani identificând, chiar și în al 13-lea ceas, adevăratul ”plan nebun” al lui Vladimir Putin. Temerea de ultimă oră de la Washington fiind acum nu când va cădea Kievul și ce va mai raporta președintele Zelenski după ce Armata Rusă își va pierde ”sută la sută” efectivele trimise în Ucraina, ci când va declanșa criminalul de la Kremlin adevăratul război!

1,6 milioane dolari și ceasuri de tot atât, găsite la un refugiat

Pentru că, în urma unei analize pe termen lung, efectuată inclusiv pe baza algoritmilor statistici specifici rapoartelor informative, Agenția a dat alerta către toți partenerii europeni. Pentru că există deja temerea concretă că invadarea Ucrainei, una parcă prea poticnită, cu tot eroismul militarilor și civililor din țara vecină nu este decât ”acoperirea” perfectă pentru trupele speciale ale regimului Putin. Cele care deja sunt pregătite pentru a declanșa ”Marea Destabilizare” a Occidentului! Dar nu în Ucraina! Ci în Berlin, Roma, Bruxelles și alte capitale vest – europene! Acolo unde mii de agenți GRU s-au adăugat deja ”rezidenților” ruși aflați ”în adormire” de ani de zile. Mulți dintre ei chiar cu cetățenii române! Obținute prin ”romanizarea”, în doar trei ani, a 127.000 cetățeni ruși care și-au descoperit peste noapte ”bunei” prin Siberia.

Invazia armată din Ucraina, dublată de cea a rackeților și agenților GRU

Iar panica declanșării iminente a unor ample mișcări de stradă anarhice, pe motive sociale sau sindicale în marile orașe vestice și cu ”cash”-ul transportat în ultimele zile de către agenții GRU ”refugiați ucraineni” a făcut ca altfel atât de orgoliosul Departament de Stat al SUA să își calce pe inimă și să îi informeze inclusiv pe partenerii români cu privire la riscul acestei ”dezordini europene” provocate de agenții trimiși de Putin în Occident odată cu ”marele val” al refugiaților ucraineni. Numai că în ședința operativă convocată al primele ore ale dimineții de 17 martie la București, strategii pe siguranță națională au decis să se pună ”batista pe țambal” și să nu se scape nici măcar o vorbă despre alerta primită de la Departamentul de Stat noaptea trecută. Iată însă că ofițeri de informații care au conștientizat pe deplin riscul unei asemenea vulnerabilități majore au făcut posibilă punerea la dispoziția ”NAȚIONAL” a fragmentelor din raportul american care produce deja fiori de neliniște în toate marile Cancelarii occidentale.

900.000 de bărbați au părăsit Ucraina!

Deja ”marele val” de refugiați ucraineni la nivel internațional începe să se estompeze. Și chiar dacă în România nici Poliția de Frontieră, nici alte structuri informative ale MAI – dar nici măcar SRI-ul !- habar nu au câți bărbați ucraineni au fugit prin România, iată că analiștii Departamentului de Stat al SUA știu! Aceștia analizând statisticile puse la dispoziție de structurile aliate și stabilind astfel că, dintre cei deja peste 3.000.000 de cetățeni ucraineni refugiați, aproximativ 900.000 erau bărbați!

Dintre care, în zilele nebune ale primelor valuri de refugiați, doar 25% au fost controlați conform prevederilor legale în vigoare, inclusiv prin scanarea completă a pașaportului. Astfel că 75 % dintre cei declarați refugiați au trecut ca prin ”brânză”, singura grijă a autorităților poloneze, ungare, moldovenești și mai ales cele române fiind să le dea câte un ceai fierbinte, să le care valizele și să le găsească un adăpost cald. Iar dintre aceștia, mulți, foarte mulți – de fapt cine a vrut!- ar fi putut intra în România și implicit în Uniunea Europeană cu ajutorul unor documente făcute ”noaptea, în bucătărie”.

Autoritățile române luând decizia de control al documentelor de trecere a frontierei doar vizual, fără scanarea acestora și consultarea bazelor de date ale Uniunii Europene. Grabă justificată, desigur, de îmbulzeala din punctele de trecere a frontierei, de presiunea mediatică și de bomnbardamentele Armatei Ruse. Unele axate strict pe marile aglomerări urbane… Parcă expres pentru a face cât mai mulți civili să fugă înspre Vest, luând cu asalt punctele d etrecere a frontierei! Și uite cum analiza Departamentului de Stat ajunsă în noaptea de16 spre 17 martie și la București indică o ”posibilă cifră” între 20.000 și 200.000 de agenți și militari ruși care ar fi putut pătrunde deja în spațiul Uniunii Europene în zilele de maximă intensitate ale ”marelui val de refugiați europeni”.

Au trecut cu bani, ceasuri și bijuterii

Iar dacă la frontierele României controlul documentelor de identificare a mai fost cât de cât efectuat, în ceea ce privește valizele refugiaților, nimeni nu a îndrăznit să le mai desfacă și să le pună pe tarabele vameșilor, pentru o percheziție ca la lege. Astfel că singura explicație pentru identificarea familiei de ”refugiați ucraineni”, soț și soție, cu 1,6 milioane de dolari și 50.000 euro cash descoperiți asupra lor este că percheziționarea lor în Vama Albița, sâmbătă, 12 martie, la ora 17.00 a fost efectuată strict în urma unei sesizări informative externe. Astfel că Poliția de Frontieră s-a putut împăuna și ea mediatic cu următorul comunicat oficial: ” În urma analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra a doi cetățeni ucraineni, soț și soție, care s-au prezentat la Punctul de Trecere al Frontierei Albița, ca refugiați.

În loc de controale la frontiere, structurile MAI au făcut pe ONG-urile

În urma verificărilor au fost descoperite în bagajele din autoturism mai multe bunuri ( 9 ceasuri diferite mărci, bijuterii, 24 de genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute și sume în valută nedeclarate (peste 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro)”. Numai că, dincolo de cei 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro, toate celelalte bunuri ale ”refugiaților” puteau fi ”cashuite” imediat, pe o sumă cel puțin egală. După cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, doar unul dintre cele 9 ceasuri găsite, un Audemars Piguet din aur și cu diamante putând fi vândut pe loc, chiar și pe Chrono 24, cu o sumă cash absolut fabuloasă. Astfel că analiștii americani atrag de-abia acum atenția că, la adăpostul aparent haoticului val de 3 milioane de refugiați ucraineni înregistrat în primele zile după invazie, GRU – Informațiile Militare și SVR – SIE rusesc ar fi putut lesne infiltra și câteva mii de magneți cu impresionante sume cash asupra lor. Sau cu ceasuri, bijuterii și alte bunuri de firmă ce pot fi lesne ”cashuite”, odată ajunși în adevăratele locații de destinație.

Mafia nu lucrează cu proceduri!

”Mafia ucraineană, refugiată la Iași, Constanța, București” titram ”lovitura” din 15 martie. Atunci când dezvăluiam că printre primii care au luat cu asalt frontierele României s-au numărat și membrii temutei mafii ucrainene. Astfel că, la această oră, parcă pentru ca devălmășia să fie totală, prin România au trecut sub formă de refugiați agenți GRU, ai SVR, rackeți ruși și ucraineni! Iar dacă în ceea ce privește ofițerii acoperiți ai servciilor secrete, aceștia respectă totuși niște ordine, în ceea ce privește rackeții, situația este cu atât mai îngrijorătoare. Fie că sunt ruși sau ucraineni… Pentru că, peste tot în lumea asta, mafia nu lucrează cu proceduri! Ci cu ”idei” venite de pe o zi pe alta, adaptându-se la oportunitățile ivite. Astfel că, la adăpostul războiului din Ucraina și infiltrarea ”refugiaților” în Vest, grupările de crimă organizată dispun acum și de sumele necesare, dar și de lipsa de vigilență a autorităților transfrontaliere, pentru a da noi lovituri.

ALERTĂ DIGOS! Filtre în Italia!

După cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, alerta Departamentului de Stat al SUA a pus deja pe jar autoritățile italiene. Astfel că la Roma a fost activată o celulă de criză coordonată de DIGOS – Divizione Investigazioni Generali e Operazioni Speciali. Iar din dimineața zilei de 17 martie, polițiștii și agenții DIGOS efectuează filtre pe toate căile rutiere, aeriene și navale de intrare în Italia, în vederea înregistrării într-un registru special a tuturor bărbaților declarați refugiați din Ucraina. Ceea ce ar trebui să facă și autoritățile române! Nu azi sau mâine! Ci chiar ”de ieri”, dacă s-ar putea!

SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...