Așa o fi?

Așa o fi?

Mircea Geoană, secretarul general adjunct NATO, și principalul nume vehiculat din tabăra PSD pentru alegerile prezidențiale din 2024, are probleme grave de sănătate, scrie ziare.com .

Înaltul oficial NATO, care a pierdut alegerile din 2009, în favoarea lui Traian Băsescu, ar fi fost diagnosticat cu un cancer limfatic, care l-a transformat destul de serios, după cum susține infoziare.ro

Schimbarea de look a lui Geoană (64 de ani) a apărut în ultimele trei luni, fiind vizibilă după nunta fiicei sale, care a avut loc în august la București.

Tratamentul intens pe care l-a urmat pare să fi dat roade, boala fiind în curs de vindecare, așa explicându-se și prezența sa activă la evenimentele din viața profesională. Chiar zilele acestea, Mircea Geoană se află în România, unde participă la reuniunea ministerială NATO de la București, alături de alți înalți oficiali ai pactului nord-atlantic.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante