Așa o fi?

Așa o fi?

Medici de la serviciile de Urgenţă din SUA şi oameni de ştiinţă americani au declarat recent că toate vaccinurile cu ARNm pot provoca "efecte adverse grave" la oameni, inclusiv moartea cardiacă subită, informează publicaţia austriacă Exxpress .

Într-un videoclip care în prezent devine viral pe reţelele de socializare, omul de ştiinţă Joseph Fraiman explică faptul că el şi echipa sa au mai multe studii de autopsie care oferă "dovezi concludente în esenţă" că toate vaccinurile ARNm anti-COVID-19 provoacă morţi cardiace subite!

Lucrarea sa, care reanalizează studiile Pfizer şi Moderna privind vaccinul cu ARNm anti-COVID-19, a constatat că vaccinurile cu ARNm pot creşte numărul efectelor adverse grave într-un raport de unu la 800.

Fraiman a continuat spunând că el şi echipa sa au mai multe studii de autopsie care oferă "dovezi concludente în esenţă" că toate vaccinurile cu ARNm COVID-19 cauzează moarte cardiacă subită.

"Cred că vaccinurile cu ARNm trebuie să fie retrase de pe piaţă până când noi studii randomizate de control vor putea demonstra în mod clar că beneficiile vaccinului depăşesc daunele grave pe care ştim acum că le provoacă", a adăugat omul de ştiinţă. SURSA: epochtimes-romania.com


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

4 Așa o fi?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?