Așa șochează divele! Amalia Năstase a arătat tot în rochia cu vedere la sâni, după modelul Loredanei Groza

Așa șochează divele! Amalia Năstase a arătat tot în rochia cu vedere la sâni, după modelul Loredanei Groza

Așa șochează divele! Amalia Năstase a arătat tot în rochia cu vedere la sâni, după modelul Loredanei Groza.

amalia nastase
Amalia Năstase, superbă în rochia roșie, de Crăciun
Foto: Instagram
  
Cu siguranță, transformarea anului 2019 îi aparține Amaliei Năstase, care a slăbit 32 de kilograme, s-a reinventat și a redevenit mondenă și extrem de vizibilă în mediul online. De Crăciun însă, fosta soție a lui Ilie Năstase a bifat punctul culminant al transformării sale: a purtat cea mai sexy rochie de până acum, cu un decolteu răvășitor.

Amalia Năstase (43 de anji) a creat o comunitate uriașă de fani în jurul proiectului ei de pe Instagram, un vlog intitulat "Doamna Amalia", care prezintă viața necosmetizată a familiei ei. Tot acolo am putut viziona imagini de la petrecerea de Crăciun, din casa vedetei, unde au participat fetelei ei și ale lui Ilie Năstase, Emma și Alessia, soțul Răzvan Vasilescu și fiul pe care îl au împreună, simpaticul Toma (4 ani).

amalia nastase
Amalia Năstase a slăbit 32 kg și este din ce în ce mai sexy
Foto: Instagram

Dar dincolo de cadouri, de brad, de masa festivă, ceea ce a atras atenția cel mai mult a fost rochia uluitor de sexy a gazdei. Amalia Năstase, cu silueta de vis,  cu 32 de kilograme în minus , joacă periculos și începe să poarte ținute cu care rar am văzut-o. Rochia roșie, cu un decolteu abisal, i-a pus în valoare rotunjimile feminine și s-a potrivit perfect cu machiajul și culoarea părului. 

Loredana, extrem de decoltată și în emisiunile TV
Foto: Captură Video

Monica Bârlădeanu a făcut ravagii la Premiile Gopo

Acest model de rochie, pe care l-am mai văzut la Monica Bârlădeanu (41 de ani), în 2017, la Gala Premiilor Gopo, dar și recent, la Loredana Groza (49 de ani), rămâne mult timp pe retina privitorului.

Monica Bârlădeanu a avut un mic accident la Premiile Gopo
Foto: Dorin Constanda

Pune în evidență decolteul, dar poate fi și cauza multor accidente vestimentare. De aceea, există tot felul de trucuri care le ajută pe dive să nu lase la vedere mai mult decât și-ar dori. De exemplu, există benzi adezive care se lipesc pe sâni și care fixează rochia în așa fel încât aceasta să nu se deplaseze. 


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...

3 Așa o fi? /

4 De citit...

5 Soldații ruși din Ucraina, forțați să se violeze între ei, legați de copaci sau înfometați