„Așa sunt românii, el a văzut că sunt bine îmbrăcată”

„Așa sunt românii, el a văzut că sunt bine îmbrăcată”

Yulia Chernitskaya, una dintre refugiatele care au ajuns în România din Ucraina în urma războiului declanșat de Rusia, s-a făcut remarcată în țara noastră cu o poveste pornită într-o benzinărie.

Astfel, în primele zile petrecute în România, Yulia Chernitskaya a fost ajutată de un bărbat în vârstă de 60-65 de ani, care i-a oferit 200 de lei pentru a se putea descurca.

Mamă a patru copii și instructoare de fitness, Yulia Chernitskaya a intrat în atenția presei din România, oferind pentru fanatik.ro câteva declarații lămuritoare.

”Acel om nici măcar nu mi-a spus numele lui, a făcut acel gest din adâncul inimii. Aș vrea să-l întâlnesc din nou, să-i mulțumesc și să le arăt copiilor că gestul său a fost unul sincer de susținere pentru Ucraina.

El a văzut că sunt bine îmbrăcată, că nu conduc cea mai ieftină mașină, dar nu s-a gândit la asta. Așa că m-a emoționat. Aș vrea să-i returnez banii și chiar ceva peste, dar nu cred că-i va lua.

Așa sunt românii, din câte am remarcat: dacă îți oferă ajutor și îi refuzi, se simt ofensați. Poate mă înșel, dar asta este senzația pe care mi-au lăsat-o”, a declarat Yulia Chernitskaya pentru sursa citată.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…