„Așa sunt românii, el a văzut că sunt bine îmbrăcată”

„Așa sunt românii, el a văzut că sunt bine îmbrăcată”

Yulia Chernitskaya, una dintre refugiatele care au ajuns în România din Ucraina în urma războiului declanșat de Rusia, s-a făcut remarcată în țara noastră cu o poveste pornită într-o benzinărie.

Astfel, în primele zile petrecute în România, Yulia Chernitskaya a fost ajutată de un bărbat în vârstă de 60-65 de ani, care i-a oferit 200 de lei pentru a se putea descurca.

Mamă a patru copii și instructoare de fitness, Yulia Chernitskaya a intrat în atenția presei din România, oferind pentru fanatik.ro câteva declarații lămuritoare.

”Acel om nici măcar nu mi-a spus numele lui, a făcut acel gest din adâncul inimii. Aș vrea să-l întâlnesc din nou, să-i mulțumesc și să le arăt copiilor că gestul său a fost unul sincer de susținere pentru Ucraina.

El a văzut că sunt bine îmbrăcată, că nu conduc cea mai ieftină mașină, dar nu s-a gândit la asta. Așa că m-a emoționat. Aș vrea să-i returnez banii și chiar ceva peste, dar nu cred că-i va lua.

Așa sunt românii, din câte am remarcat: dacă îți oferă ajutor și îi refuzi, se simt ofensați. Poate mă înșel, dar asta este senzația pe care mi-au lăsat-o”, a declarat Yulia Chernitskaya pentru sursa citată.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante