Așa va fi!

Așa va fi!

Reportaje-Live : NU SCAPATI. URMEAZA APOCALIPSA SISTEMULUI

Din pozitia asta de parerist pe internet, de observator amator, am studiat ani de zile clasa politica, am disecat personaje si manipulari si am o concluzie personala.

Sistemul este ingrozit de valul care vine. Anii acestia care au trecut, nedreptatile, mafia si dezastrul facut de clasa politica au facut romanii sa se uneasca. Au fost anii cu cele mai mari miscari de strada, au intrat in politica oameni care pana atunci nici macar nu se gandisera ca vor intra vreodata in haznaua asta. Pana si eu am trecut de la continut social-economic la pozitionari anti sistem si lupta cu mizeria asta. Din disperare si revolta.

Nu se vede inca dar s-a ridicat un val in societate pe care nu cred ca il anticipasera nici UE sau SUA. Desi au parasit milioane tara asta, Romania inca are o parte buna formata din oameni muncitori, inteligenti si cinstiti. Chiar daca sunt disensiuni, lupte pe idei, lupte de orgolii etc.aceasta parte buna este aliniata la ideea de schimbare a statului din temelii. Toti sunt de acord ca asa nu se mai poate si ca mai bine murim cu ei de gat.

De aceea, pentru prima data dupa zeci de ani, Sistemul acesta clientelar, abonat la afaceri cu statul, vesnicii politicienii, bugetarii din tata in fiu, fostii securisti, pensionarii speciali si toti coruptii sunt in fibrilatii. Vine valul care ii va matura pe toti. Vine apocalipsa.

Ce se vor face ei intr-o lume in care chiar trebuie sa munceasca pentru bani? Ce vor face in lumea reala politicienii care au trait din politica toata viata? Cine le va angaja beizadelele analfabete? Ce vor face când va incepe vanatoarea coruptilor si confiscarea averilor nejustificate? Ce vor face când vor trebui sa dea banii inapoi dupa anularea a 40.000 doctorate false?

Nu ma refer la pestii mari, ma refer la esaloanele 2-3, la cei peste 300.000-500.000 de romani care de fapt traiesc din munca celorlalti. Ei sunt beneficiarii direct ai Sistemului.

Credeti-ma ca niciodată nu am vazut frica mai mare. Oameni la care nu m-as fi gandit vreodata isi releva in aceste zile adevaratele intentii. De aceea veti vedea o multime de mizerii si manipulari in urmatorul an insa nimic nu poate opri valul.

Au de ce sa se teama.

Daca Romania este acum paradisul infractorilor -> in maxim doi ani va fi una dintre tarile cu cea mai dura legislatie anti coruptie si anti infractionalitate

Daca Romania are acum 400.000 de bugetari inutili, pile si Relatii -> in maxim 3 ani nu vor mai exista si vor fi inlocuiti de un stat modern digital

Daca acum 300.000 de pensionari consuma 80% din bugetul de pensii -> in maxim 2 ani nu vor mai exista pensii speciale.

Daca acum inca isi cred averile bazate pe furt si coruptie in siguranță -> peste 2 ani ii vom vana in toata lumea

Daca acum exista A3 si Romania TV - > in maxim 3 ani vor disparea sau vor face journalism cu alte figuri pentru ca cele prezente vor fi in inchisoare.

Daca acum taie padurile secular -> in 2-3 ani le vor planta la lopata din inchisoare.

Si lucrurile nu se vor opri aici: va fi desfiintata jandarmeria, se vor face concursuri pe bune la angajarile la stat, se va muta administratia in Online, se vor defiinta judete si comasa judete, se va desfiinta politia locala, se va reseta complet Sistemul de educatie si medical, se va simplifica formarea unui partid si tot mecanismul alegerilor, se vor inchide zeci de agentii si companii inutile ale statului si multe, multe altele.

Par SF-uri acum dar nu sunt. De aceea Sistemul asta nenorocit va arunca in lupta totul ca sa supravietuieasca. De aceea voi sunteti datori sa intelegeti toate manipularile lansate de curand si mai ales cele care vor urma saptamana viitoare.

De noi depinde sa schimbam Sistemul asta nenorocit si sa nu ne lasam deturnati si manipulati.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

2 VIDEO „Dihăniile” HIMARS au „vizitat” un mare depozit de echipamente militare rusești. Nimic n-a rămas

3 VIDEO Priviți, un rus și-a împușcat comandantul, la un birou de înrolare din Siberia!

4 Putin a fugit din Moscova imediat după ce a decretat mobilizarea. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras“ președintele rus

5 Bursa de la Moscova s-a prăbușit! Este la cel mai scăzut nivel de la începutul ofensivei din Ucraina