Asalt asupra Capitoliului: Melania Trump rupe tăcerea şi denunţă ''atacurile'' care au vizat-o

Asalt asupra Capitoliului: Melania Trump rupe tăcerea şi denunţă ''atacurile'' care au vizat-o

Melania Trump, care a păstrat tăcerea după violenţele de la Capitoliu comise de susţinătorii soţului său, a reacţionat în cele din urmă luni şi a condamnat aceste violenţe, însă a denunţat şi "atacuri" cărora le-ar fi căzut victimă, relatează AFP.

"Condamn total violenţele care au avut loc la Capitoliu. Violenţele nu sunt niciodată acceptabile", scrie soţia lui Donald Trump într-o scrisoare postată pe site-ul Casei Albe.

"Este încurajator să vezi că atât de mulţi oameni s-au entuziasmat şi pasionat de un scrutin, dar nu putem accepta ca această pasiune să se transforme în violenţă", adaugă Prima Doamnă a SUA.

Melania Trump nu evocă totuşi explicit faptul că susţinătorii soţului său, incitaţi de retorica şi de refuzul său de a accepta verdictul urnelor, sunt cei care au semănat haos la Capitoliu.

Prima Doamnă profită de această scrisoare şi pentru a denunţa "bârfele murdare", "atacurile personale" şi "acuzaţiile înşelătoare" care au vizat-o, fără a furniza amănunte suplimentare privind episoadele la care face referire.

Tăcerea Melaniei Trump după atacul de miercuri a ridicat numeroase întrebări în media americane, notează AFP.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 De citit!

3 Le dă bine Lăzăroiu, din când în când...

4 Așa o fi?

5 Așa arată o gură care tocmai a primit o sinecură...