Assad a sosit într-o vizită oficială la Moscova

Assad a sosit într-o vizită oficială la Moscova

Președintele sirian este însoțit de o delegație numeroasă de miniștri.

Președintele sirian Bashar al-Assad a sosit marți la Moscova într-o vizită oficială, se arată pe canalul de Telegram al biroului de presă al liderului sirian.

Președintele Bashar al-Assad a sosit în această seară la Moscova într-o vizită oficială în Federația Rusă”, se arată în comunicat.

Biroul de presă a adăugat că Assad a fost însoțit de o mare delegație de miniștri în timpul vizitei. Pe aeroportul Vnukovo, liderul sirian a fost întâmpinat de trimisul prezidențial rus pentru Orientul Mijlociu și Africa, viceministrul de externe Mihail Bogdanov, ambasadorul sirian la Moscova Bashar Jaafari și ambasadorul rus în Siria, Alexander Yefimov.

Serviciul de presă al Kremlinului, la rândul său, a informat că negocierile dintre Assad și președintele rus Vladimir Putin vor avea loc pe 15 martie.

Liderii celor două țări vor discuta despre cooperare în diverse domenii, precum și despre perspectivele de rezolvare a situației din Siria. Ultima dată când Putin și Assad s-au văzut a fost în septembrie 2021, când președintele sirian a vizitat Moscova.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...