Asta e din ciclul: Judecați voi...

Asta e din ciclul: Judecați voi...

Joe Biden a afișat din greșeală o foaie pregătită de personalul său, care includea instrucțiuni specifice pentru el, spunându-i-se, printre altele, unde să se așeze, când să comenteze și când să plece.

Imaginile notițelor președintelui american în vârstă de 79 de ani au fost surprinse de fotografi după ce Biden a ținut foaia invers, în timp ce făcea declarații joi, 23 iunie, la o întâlnire cu directorii din industria eoliană.

Intitulat „Offshore Wind Drop-By Sequence of Events”, documentul îi spune președintelui „să intre în Sala Roosevelt și să salute participanții”.

Pe foiță mai scrie: "DUMNEAVOASTRĂ vă așezați pe locul dumneavoastră. Presa sosește. DUMNEAVOASTRĂ oferiți câteva comentarii scurte (2 minute)".

Atunci când reporterii părăsesc încăperea, "îi adresați lui lui Liz Shuler, președinte, AFL-CIO, o întrebare, apoi mulțumiți participanților și plecați”, continuă indicațiile pentru Biden. Se menționează că Liz Shuler "participă virtual".

Copiuta cu detalii pentru Joe Biden

La începutul lunii martie, Biden a fost văzut cu o foaie care conținea puncte de discuție legate de comentariile sale despre președintele rus Vladimir Putin.

De asemenea, a fost văzut ținând o foiță în timpul primei sale conferințe de presă ca președinte anul trecut, care includea fotografii ale jurnaliştilor prezenți acolo.

Fotografiile de la întâlnirea de joi aufost împărtășite pe scară largă de republicani și conservatori pe rețelele de socializare, care au pus deseori sub semnul întrebării starea mintală a lui Biden, potrivit The Independent .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!