Ăsta e DOCTOR? Așa gândesc doctorii din ALDE? Doamne ferește să intre vreun procuror DNA pe mâna lui!

Ăsta e DOCTOR? Așa gândesc doctorii din ALDE? Doamne ferește să intre vreun procuror DNA pe mâna lui!

Ăsta e doctor? Așa gândesc doctorii din ALDE? Doamne ferește să intre vreun procuror DNA pe mâna lui!Medicul Răzvan Constantinescu, membru ALDE, fost director al Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie Iași, scrie că protestatarii care vor ieși duminică în stradă pentru a susține DNA sunt „complet cretini”.

Într-o postare pe Facebook, el afirmă că „să ieși în susținerea DNA, asta înseamnă ca ești complet cretin”.

Postarea: 

„Pe scala Richter,
GRADE DE OLIGOFRENIE

Cu ieşitul-ca-tâmpitul pentru că nu ştiu ce paragraf de lege a fost modificat la 8 seara, mai treacă-meargă, să spunem că te-ai grăbit, ai vrut să te vezi cu colegii, ai nostalgii din tinereţile anilor '90, ai boală pe PSD sau pe Dan Marţian şi Oliviu Gherman etc. Dar să ieşi în susţinerea DNA, asta înseamnă că eşti complet cretin.”

Manifestatii de sustinere a Directiei Nationale Anticoruptie au fost anuntate pe Facebook, pentru duminica, in Capitala si in alte orase din tara, sub sloganul „Sustinem DNA, vrem depolitizarea institutiilor”. In Bucuresti, protestatarii se vor aduna in fata Guvernului, apoi vor porni in mars spre Parlament. Oamenii sunt asteptati in strada si in Brasov si Cluj. – See more at: Manifestatia din Capitala ar urma sa inceapa in jurul orei 18.00, in Piata Victoriei, fiind programat ca, dupa aproximativ o ora, manifestantii sa plece in mars spre Palatul Parlamentului.

„Reactionam la noile semnale de limitare si subordonare a unor institutii. Politizarea si numirea in functie dupa criterii si interese politice este primul motiv care ne-a scos in strada. Daca DNA nu ar fi cercetat maniera in care OUG 13 a fost adoptata, nu am fi aflat astazi ca ministrul pentru Relatia cu Parlamentul oferise in prima faza un aviz negativ proiectului de modificare a codurilor penale, motiv pentru care sedinta a fost amanata pana la ora 21.00, pentru a fi redactat un nou aviz, de aceasta data pozitiv. Azi am aflat ca DNA a trecut peste limite in anchetarea acestui dosar. Dar daca nu era de competenta acestei institutii, cine ar trebui sa scoata la iveala aceste nereguli si de ce nu a facut-o?”, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Oamenii au anuntat ca vor iesi in strada pentru a sustine Directia Nationala Anticoruptie si in fata Prefecturii din Brasov si in Piata Unirii din Cluj.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale