Ăsta e INCONȘTIENT? Grindeanu s-a întâlnit la Guvern cu prietenul lui Iordache, controversatul A.Cumpănașu!

Ăsta e INCONȘTIENT? Grindeanu s-a întâlnit la Guvern cu prietenul lui Iordache, controversatul A.Cumpănașu!

Ăsta e inconștient? Guvernul anunta ca Sorin Grindeanu s-a intalnit intr-un cadru oficial cu reprezentantii unei coalitii de organizatii controversate, condusa de Alexandru Cumpănașu. Știți de unde este Cumpănașu? Din Caracal! Și știți cu cine are o relație deosebită? Da, ați ghicit, cu Iordache! Să nu mai vorbim despre ce se bârfește despre apucăturile sexuale ale acestui Cumpănașu...

Premierul Sorin Grindeanu a avut luni o prima intalnire cu reprezentanti ai Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, condusa de Alexandru Cumpanasu, parte a demersurilor de dialog intre cele doua institutii, anunta Guvernul printr-un comunicat de presa. CNMR reuneste ONG-uri, sindicate, patronate si alte organizatii controversate.

Printre acestea se afla Centrul pentru Studii Politice, Strategii si Politici de Securitate, reprezentat de Corina Dragotescu; Sed Lex, organizatie sindicala ai carei lideri i-au luat apararea vicepremierului Oprea in cazul Gigina; Consiliul National al Rectorilor, condus de Razvan Teodorescu si care in vara lui 2015 saluta ordonanta prin care guvernul a omorat reformele din legea educatiei nationale; Asociatia pentru Implementarea Democratiei, care a sustinut punctul de vedere al SRI in lupta pentru legile Big Brother, desi restul societatii civile denunta incalcarea libertatilor civile. 

In noiembrie 2015, Coalitia de ONG-uri condusa de Alexandru Cumpanasu, ceruse sa ia parte la consultarile Presedintiei pe care le-a avut in acea perioada cu societatea civila, dupa demisia fostului premier Victor Ponta, dar nu a fost invitata in cele din urma.

Fostul consilier prezidential Iulian Chifu il acuza, in octombrie 2016, pe presedintele Asociatiei pentru Implementarea Democratiei, Alexandru Cumpanasu, ca raspandeste in spatiul public teorii fantasmagorice. Cei doi au fost invitati in platoul unei televiziuni de stiri, unde au fost invitati sa vorbeasca despre alegerile din Republica Moldova. Cumpanasu a sustinut o terorie conform careia Germania cu Austria si Ungaria nu s-ar fi impacat cu unirea Transilvaniei cu Romania si au un plan secret de rupere a Tinutului Secuiesc de tara, anunta Cotidianul.

"Seful Executivului a incurajat continuarea cooperarii prin intalniri periodice intre membrii Coalitiei cu ministri si echipe de specialisti din ministere pentru a identifica impreuna cele mai bune solutii pentru fiecare domeniu prioritar", se mai precizeaza in comunicatul Guvernului.

"Discutiile de astazi au fost axate asupra absorbtiei fondurilor europene si modalitati de imbunatatire a acestui proces, context in care ministrul delegat Mihaela Toader a prezentat calendarul de lucru pentru perioada urmatoare. De asemenea, ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, a prezentat viziunea Guvernului privind dezvoltarea Educatiei si Cercetarii, domenii prioritare ale acestui Executiv. In cadrul intalnirii, discutiile au vizat aspecte legate de transparenta si eficacitatea administratiei publice, exploatarea resurselor energetice si naturale, noul proiect al legii salarizarii unitare, IT&C. Premierul Sorin Grindeanu a subliniat ca toate aceste domenii prioritare pentru Guvern trebuie abordate din perspectiva interesului national si a binelui public", se mai arata in comunicat.

Uite din cine este formată CNMR:

Președinte – Alexandru Cumpănașu
Vicepreședinte – din partea Consiliului Național al Rectorilor – Răzvan Teodorescu
Vicepreşedinte – din partea Consorţiului “Universitaria” – Marilen Pirtea
Vicepreședinte – din partea Federației Sindicatelor Libere din Învățământ – Simion Hancescu
Vicepreședinte – din partea Federației Sindicatelor din Educaţie „SPIRU HARET” – Marius Ovidiu Nistor
Vicepreședinte – din partea Federației Naționale Sindicale „ALMA MATER” – Anton Hadăr
Vicepreședinte – din partea Confederației Națională „MERIDIAN” – Ion Popescu
Vicepreședinte – din partea Asociației Române pentru Evaluare și Strategie (ARES) – Dan Jurcan
Vicepreşedinte – din partea Patronatului Român din Cercetare şi Proiectare – Ion Stănciulescu
Vicepreședinte – din partea Camerei de Comerț și Industrie a României – Mihai Daraban
Vicepreședinte – din partea Institutului pentru Politici Sociale – Marius Ioniţă
Vicepreședinte – din partea Asociației Comunelor din România – Filiala Constanța – Mariana Gâju
Vicepreședinte – din partea Federației Naționale a Sindicatelor din România „SED LEX” – Florin Vîlnei
Vicepreședinte – din partea Federației Patronatelor din Turism și Servicii – Irina Cîrciumaru
Vicepreședinte – din partea Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară (SINDALIMENTA- FSIA) – Dragoș Vasile Frumosu
Vicepreședinte – din partea Uniunii Naționale a Consiliilor Judeţene din România
Vicepreședinte – din partea Asociației „ Viața fără Violență” – Mihaela Olaru
Vicepreședinte – din partea Asociației Municipiilor din România – Constantin Mitache
Vicepreședinte – din partea Fundației Progres pentru Educație – Stelian Fedorca
Vicepreședinte – din partea Asociației pentru Bună Guvernare – Alexandru Ferariu
Vicepreședinte – din partea Asociației pentru Integritate Publică – Cătălin Prisacariu
Vicepreședinte – din partea Academiei “Leaders4 Romania” (tineri şi stundenţi) – Cristina Orița

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

2 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

3 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

4 Rusia este pe cale să sufere o mare înfrângere în „buzunarul” Lyman. Panică în rândul bloggerilor și corespondenților militari ruși

5 Spovedania unui rus care a supraviețuit în Ucraina: „Mi-am dat seama că noi suntem fasciștii. Toți noii recruți vor muri acolo”