Ăsta e prostul anului! Fost deputat PNL, a trecut la PSD! Bine, a bifat toate partidele, cu excepția USR și UDMR!

Ăsta e prostul anului! Fost deputat PNL, a trecut la PSD! Bine, a bifat toate partidele, cu excepția USR și UDMR!

Deputatul Eusebiu Manea Pistru și-a oficializat marți, în Parlament, transferul la PSD, a cincea formațiune prin care trece în ultimii patru ani.

Fost membru PDL până în 2015, când partidul a fost absorbit de PNL, Pistru a intrat în Parlament la alegerile din 2016 pe listele liberalilor.

După numai un an mai târziu însă, în decembrie 2017, Eusebiu Pistru a plecat din PNL pentru a se înscrie în ALDE, partid în care a stat până în septembrie 2019.

De la ALDE, Pistru s-a transferat la Pro România, partidul care a aspirat peste 20 de traseiști în Parlament. După numai o lună însă, el a părăsit formațiunea condusă de Victor Ponta pentru a se reîntoarce în partidul lui Tăriceanu.

După alte patru luni, în februarie 2020, Eusebiu Pistru s-a afiliat PMP, iar în iunie s-a înscris în PSD, al cincilea partid în mai puțin de patru ani. Marți, a fost anunțat și oficial în plenul Camerei Deputaților transferul său în tabăra social-democrată.

Foto: Deputatul Eusebiu Manea Pistru / Sursa: Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina