Asta e ȘTIREA ANULUI!

Asta e ȘTIREA ANULUI!

Femeile din Singapore căutate de familie de 10 zile, se află de mai multe zile în vizită la o familie din comuna Vulturești, județul Olt, după ce anterior au discutat pe o platformă de socializare cu un adolescent din localitate, a precizat, marți, primarul comunei Vulturești, Gheorghe Treanță. Acesta a declarat marți, pentru AGERPRES, că tatăl adolescentului la care au venit în vizită cele două femei din Singapore, mamă și fiică, s-a prezentat marți la poliție după ce a văzut la televizor știri despre dispariția femeilor.

Potrivit ediției online a publicației singaporeze The Straits Times , soțul și tatăl celor două femei a alertat privind dispariția lor Ministerul Afacerilor Externe din țara sa, care a luat legătura cu autoritățile române. Bărbatul a afirmat că femeile au plecat din țară fără să îl anunțe și a aflat că acestea au venit în România după ce a văzut plata făcută cu cardul bancar al fiicei pentru bilete de avion spre București. De asemenea, el a mai spus că se teme de posibilitatea ca femeile să nu fi devenit victime ale unei înșelăciuni, fiica sa dându-și întâlnire cu un bărbat din România pe care l-a cunoscut pe Internet.

Potrivit primarului, ele au documente legale pentru sosire și ședere în România, respectiv pașaport, viză și bilete de avion și urmează să plece spre București în această seară.

"Am discutat și cu șeful de post care a mers acolo (la domiciliul băiatului)....Au pașaport, au viză de ședere în România până în aprilie, s-au cunoscut pe facebook cu băiatul acesta care este de la noi din comună (...) sunt la domiciliul băiatului . (...)Nu știu dacă vor să plece ori să mai stea, a mers un polițist, (...), să vedem ce intenții au, ele sunt legal aici, înțeleg. (...)Băiatul are în jur de 18 ani, aproape 18 ani și s-au cunoscut pe facebook, el știe limba engleză (...) vorbesc pe facebook de aproape doi ani", a declarat primarul.

Acesta a afirmat că persoana care a anunțat Poliția unde se află cele două femei din Singapore este chiar bărbatul în locuința căruia sunt găzduite femeile. "Chiar părinții, tatăl (tatăl adolescentului care a vorbit online cu femeile din Singapore), veniră la șeful de post și spuseră că li s-a părut și lor suspect când au observat la televizor acea informație că sunt date dispărute. Ele sunt de câteva zile în comună".

Despre condițiile în care sunt găzduite cele două femei aflate în excursie în Vulturești, edilul din localitate menționează că sunt "decente", într-o locuință cu trei camere, cu apă curentă.

Dacă se vor decide să viziteze mai multe locuri din Vulturești și din zonele limitrofe, cele două femei din Singapore ar avea ce să vadă, potrivit primarului. "Suntem într-o zonă de deal, suntem aproape de Vâlcea, zonă cu tradiție turistică, au ce să vadă într-o excursie, sunt și la noi condiții", a răspuns primarul, întrebat fiind ce poate face un turist străin, iarna, la Vulturești.

Vulturești este o localitate din nordul județului Olt, într-o zonă deluroasă, în apropierea râului Olt și are o populație de circa 2.800 de persoane.

AGERPRES




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”