Asta este de DNA! Firea bagă în afaceri Bucureștiul cu orășelul grecesc unde și-a făcut vacanța de Paște!

Asta este de DNA! Firea bagă în afaceri Bucureștiul cu orășelul grecesc unde și-a făcut vacanța de Paște!

Asta este de DNA! Firea bagă în afaceri Bucureștiul cu orășelul grecesc unde și-a făcut vacanța de Paște!  Orașele București și Edipsos vor colabora în domeniul turismului medical și ecumenic, al educației și sănătății, așa a transmis joi, o știre, Agerpres . Care anunța că orașele București și Edipsos (Insula Evia, Grecia) vor colabora în domeniul turismului medical și ecumenic, al educației și sănătății, după cum au convenit primarii Gabriela Firea și Eleni Efstathiou Spanou. Știți unde și-a făcut vacanța de Paște Clanul Pandele? Da, ați ghicit, la Edipsos, pe insula Evia, în Grecia. Dovezile sunt postările abundente pe Facebook ale celei care, după cum se poate deduce, folosește voturile oamenilor și funcția obținută pentru a pune în practică mici interese personale. Pentru că, iată, surpriză, la nici o lună, primarul din Edipsos vine la București, la reciprocitate! N-ar fi interesant dacă ANI i-ar cere rapid niște documente privind decontarea vacanței din Grecia? Așa cum, la fel de rapid s-ar putea sesiza și procurorii DNA pentru acest lucru?

"Printre acțiunile ce se vor realiza se numără schimburi de experiență între specialiștii și experții din domeniul medical din București și Edipsos. Consider că sunt necesare întâlniri la nivel de experți, schimburi de experiență, având în vedere faptul că Edipsos dispune de izvoare termale cu proprietăți terapeutice recunoscute. Primăria Capitalei are în subordine 19 spitale, iar medicii români au experiență și pot oferi la rândul lor expertiza de care dispun", a declarat primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES.

Un alt domeniu de colaborare îl reprezintă turismul ecumenic, cei doi edili convenind să analizeze posibilitatea realizării unor circuite turistice care să pună în valoare obiectivele religioase din București și Edipsos.

De asemenea, va fi studiată posibilitatea ca grupuri de elevi să efectueze vizite reciproce, în cadrul cărora să cunoască atât istoria, cat și obiceiurile și tradițiile din cele două țări.

"Sunt onorată și bucuroasă pentru că vom realiza această colaborare, pe care ne-o dorim de lungă durată. Sunt de doi ani primar al regiunii Edipsos și principalul meu obiectiv este acela de a prezenta lumii această excelentă destinație turistică, dar și pentru sănătate, de a crea un brand pentru Edipsos", a afirmat Eleni Efstathiou Spanou.

Primarul regiunii Edipsos a efectuat o vizită de două zile în România, prilej cu care a vizitat cele mai importante obiective turistice din Capitală.

*** Dacă doriți să vedeți imagini cu Mănăstirea Cuviosului David de la Edipsos în plus față de cele puse de Firea pe Facebook intrați  AICI.






Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro