Asta se lasă cu pușcărie!/DOCUMENTUL care confirmă că la Sectorul 1 s-au găsit în urne mai multe buletine de vot decât persoane care apar pe lista de semnături/Sunt probleme și cu buletinele nule

Asta se lasă cu pușcărie!/DOCUMENTUL care confirmă că la Sectorul 1 s-au găsit în urne mai multe buletine de vot decât persoane care apar pe lista de semnături/Sunt probleme și cu buletinele nule

O adresă transmisă BEC de președintele Biroului Electoral al Sectorului 1, procurorul Nicolae Sprîncu, confirmă că în unele secții s-au găsit în urne mai multe buletine de vot decât persoane care apar pe lista de semnături că au votat. De asemenea, numărul de buletine de vot nule era mai mare decât ce menționat în procesul verbal, potrivit documentului obținut de HotNews.ro.

„Având în vedere situațiile înregistrate la nivelul Biroului Circumscripției electorale nr. 1 - Sector 1, cu ocazia verificării proceselor verbate de consemnare a rezultatelor votării, în sensul că au fost identificate în urna de voturi mai multe buletine de vot decât persoane ce apar pe lista de semnături, vă rugăm să ne comunicașți cum se poate închide o astfel de sectie de votare, deoarece SIMPV nu permite introducerea datelor în sistem. De asemenea, s-au identificat cazuri în care numărul de buletine de vot nule găsite fizic în dosarele prezentate de președinții secțiilor de votare la BCE 1 Sector 1 este mai mare decât cel consemnat în procesul verbal de consemnare a rezultatelor la punctul d) (dacă se modifică procesul verbal conform celor găsite în dosarul buletinelor de vot din urmă este mai mare ca numărul de semnături)”, se arată în adresa trimisă Biroului Electoral Central.



USR-PLUS acuză o tentativă de fraudă în favoarea candidatului PSD, Dan Tudorache.

​​Clotilde Armand a anunțat, marți, că va cere Parchetului General preluarea anchetei privind situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1, caz în care candidata susținută de PNL și USR-PLUS a acuzat o tentativă de fraudare a alegerilor de către contracandidatul său de la PSD, Dan Tudorache.

„Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolșevic de la Sectorul 1 (da, este un bolșevic pur sânge care a transformat Poliția Locală în poliție politică și a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că țineți-vă bine: ''voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.'' Really? Și în 2016 ce-ați făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înțelegem și noi o treabă”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

În cursul dimineții, Dan Tudorache a anunțat pe facebook că va cere Biroului Electoral Central renumărarea voturilor de la sectorul 1.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa