Ăștia de la Arad au fost labradorii, urmează pitbulii si dobermanii! Vești sinistre pentru PSD de la DNA!

Ăștia de la Arad au fost labradorii, urmează pitbulii si dobermanii! Vești sinistre pentru PSD de la DNA!

Vești sinistre pentru PSD de la DNA! Ăștia de la Arad au fost labradorii, urmează pitbulii si dobermanii!

Jurnalistul Alex Costache de la TVR, poate cel mai informat pe zona procurori/DNA/DIICOT, Parchetul General, dă o veste sinistră PSD. „E doar începutul! Întâi s-a dat drumu’ la câinii chihuaua, acum la labradori si urmeaza pitbulii si dobermanii!:))), a scris pe contul său de Facebook jurnalistul.

Acum două săptămâni, Alex Costache anunțase, în premieră, că la DNA s-a dat drumul la câini...

Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a fost săltat de procurorii DNA chiar din sediul partidului și dus la audieri

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a fost preluat, luni, de procurorii DNA chiar din sediul partidului și dus la audieri la Timişoara, transmite Agerpres.

Întrebat de jurnalişti cu privire la situaţia sa, deputatul nu a dorit să facă nicio declaraţie.

Procurorii au ridicat de la PSD Arad mai multe documente, iar anchetatorii au părăsit sediul formaţiunii social-democrate după mai bine de trei ore de la începutul percheziţiei. În tot acest timp, mai mulţi membri PSD Arad s-au prezentat la sediu, pentru activităţile obişnuite, însă nu li s-a permis accesul în imobil.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au confirmat, luni, efectuarea a cinci percheziţii, în judeţele Timiş şi Arad, la sediile unor instituţii publice şi la un partid politic, într-un dosar ce vizează fapte de corupţie săvârşite în perioada 2016 – 2019.

Potrivit unui comunicat al DNA, transmis luni AGERPRES, procurorii din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie săvârşite în perioada 2016 – 2019.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski