Atac armat în Muntenegru. Cel puţin 11 persoane au murit VIDEO

Atac armat în Muntenegru. Cel puţin 11 persoane au murit VIDEO

„Unsprezece persoane au fost ucise, iar şase au fost rănite, între care un poliţist", a anunţat vineri această sursă, precizând că atacatorul este inclus în acest bilanţ.

Un poliţist din Muntenegru a confirmat, sub protecţia anonimatului, acest bilanţ pentru AFP, scrie Agerpres.

Drama s-a produs la Cetinje, la 36 km vest de capitala Podgorica, după ce atacatorul a fost implicat într-o ceartă familială, a precizat RTCG. El ar fi deschis focul la întâmplare în cartier după această dispută.

Printre cei ucişi se numără şi atacatorul Vuk Borilović (34 de ani) din Cetinje, care a deschis focul asupra mai multor persoane, inclusiv asupra unor ofiţeri de poliţie, potrivit presei muntenegrene .

Aceeaşi sursă scrie că printre victime se numără şi un poliţist care a fost dus la spital şi ar fi fost supus unei operaţii.

Atacul s-a produs în plin sezon turistic în ţara cunoscută pentru plajele sale pitoreşti mărginite de munţi. Cetinje, fostă capitală regală, este situată într-o vale muntoasă care s-a confruntat cu o stagnare economică în cursul ultimelor decenii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...