Atac HALUCINANT în Guvern, în direct! Grindeanu, vizibil NERVOS, a atacat ministerul Justiției pentru că n-a avizat trecerea Portului Tulcea în mâinile unui baron PSD!

Atac HALUCINANT în Guvern, în direct! Grindeanu, vizibil NERVOS, a atacat ministerul Justiției pentru că n-a avizat trecerea Portului Tulcea în mâinile unui baron PSD!

Scenă halucinantă, în direct, la ședința de Guvern de miercuri! Grindeanu, vizibil NERVOS, a atacat ministerul Justiției pentru că n-a avizat trecerea Portului Tulcea în mâinile unui baron PSD! Asta după ce acum două săptămâni a fost cu Dragnea la pescuit de știucă în Deltă!

Priviți-l și asculați-l pe Grindeanu cum mai are puțin și se sufocă de nervi. Delirul acestui păpuș începe la minutul 24, spre finalul videoclipului:

"Vreau sa aveti fiecare dintre dumneavoastra discutii in interiorul institutiilor pe care le conduceti, ale ministerelor, ale agentiilor, sa nu fie o frana in acest proces de descentralizare pe care o sa-l facem si cu voia Ministerului Justitiei", a spus Grindeanu ironic.

Acesta le-a transmis reprezentantilor Ministerului Justitiei sa viziteze faleza din Tulcea pentru a vedea cum arata. "Astazi as fi vrut sa trecem prin sedinta de Guvern ceea ce trebuia sa facem legat de faleza de la Tulcea si inteleg ca nu exista aviz de la Ministerul Justitiei. Poate merg domnii de la Ministerul Justitiei si doamnele, care nu si-au dat avizul, sa vada cum arata faleza de la Tulcea si de ce trebuie sa treaca la autoritatile locale", a sustinut Grindeanu.

PSD anunța pe 27 martie că vrea sa dea unui baron local controlul asupra portului si falezei din Tulcea

Faleza si portul Tulcea vor fi transferate din gestiunea Companiei Nationale "Adminstratia Porturilor Dunarii Maritime Galati", controlata in prezent de Ministerul Transporturilor, in administrarea Consiliului Judetean (CJ) Tulcea, a anuntat vineri, la Tulcea, premierul Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres. "In perioada urmatoare, vom transmite faleza si portul in gestiunea CJ. Ne dorim ca acest tip de politica sa fie facut nu doar aici, ci peste tot in tara", a spus Grindeanu. Din 2012, presedintele Consiliului Județean Tulcea este Horia Teodorescu (PSD).

Prin Programul Operational de Infrastructura Mare mecanismului financiar Investitii Teritorial Integrate (ITI)-Delta Dunarii, urmeaza sa fie reabilitata faleza orasului Tulcea.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public