Atac la Londra: Poliția i-a identificat pe suspecți; "centrul de greutate" al recentelor atacuri este pe plan intern

Atac la Londra: Poliția i-a identificat pe suspecți; "centrul de greutate" al recentelor atacuri este pe plan intern

Poliția londoneză a afirmat luni că i-a identificat pe cei trei suspecți din atacul de sâmbătă, iar numele lor vor fi făcute publice cât mai curând posibil, transmite DPA.

* Atentat la Londra: Poliția a făcut noi arestări

Comandanta poliției londoneze, Cressida Dick, a subliniat că este foarte important să se stabilească dacă autorii atacului au avut complici la planificarea faptelor.

"Toate atacurile recente au, cred, un centru de greutate în primul rând intern", a afirmat Cressida Dick pe postul de radio BBC, preluat de Reuters.

"Există, fără îndoială, și dimensiuni internaționale" în unele din aceste atacuri (...), dar aș spune că cea mai mare parte a amenințării cu care ne confruntăm în acest moment nu pare comandată din afară", a menționat șefa poliției londoneze.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…