Atac la Munchen: Transportul în comun a fost reluat

Atac la Munchen: Transportul în comun a fost reluat

Transportul în comun din Munchen a fost reluat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, după ce a fost oprit în urma atacului armat care a făcut cel puțin zece morți și 21 răniți într-un centru comercial, a anunțat poliția locală, potrivit AFP.

* LIVE UPDATE Atac la Munchen: Cel puțin zece persoane ucise, alte 21 rănite (poliția)

"Toate transporturile publice funcționează din nou", a informat pe Twitter poliția din capitala Bavariei.

Gara din Munchen a fost, de asemenea, redeschisă, iar trenurile care rămăseseră blocate în apropiere pot circula din nou.

Potrivit ultimului bilanț al poliției, cel puțin nouă persoane au fost ucise, iar alte 21 rănite, mai mult sau mai puțin grav, într-un centru comercial din nordul orașului. Presupusul autor al atacului s-a sinucis prin împușcare, a mai anunțat poliția.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

2 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

5 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident