Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic pleacă de la AC Milan

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic pleacă de la AC Milan

Cunoscutul atacant suedez Zlatan Ibrahimovic se va despărţi de AC Milan la finalul acestui sezon, când îi expiră contractul, a anunţat sâmbătă clubul italian de fotbal.

Zlatan Ibrahimovic

Fotbalistul scandinav, în vârstă de 41 de ani, a revenit la AC Milan în 2019 şi a ajutat gruparea "rossonera" să devină campioană a Italiei în sezonul trecut, potrivit Agerpres.

Ibrahimovic a disputat însă doar patru meciuri în actuala ediţie din Serie A, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat, petrecând în total 144 de minute pe teren.

Cu toate acestea, el a devenit cel mai vârstnic marcator din istoria primei ligi italiene, după ce a marcat singurul său gol din acest sezon, transformând un penalty în meciul pierdut în faţa formaţiei Udinese (1-3), în luna martie.

Zlatan Ibrahimovic a cucerit un prim titlu de campion al Italiei cu AC Milan în 2011. El a mai evoluat în cursul carierei sale la Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, FC Barcelona, Paris Saint-Germain şi Manchester United, precum şi în liga nord-americană, la Los Angeles Galaxy.

AC Milan a anunţat că va organiza o scurtă ceremonie în onoarea lui Ibrahimovic, duminică, la finalul ultimului meci al sezonului, împotriva formaţiei Hellas Verona.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”