Atacuri cu rachete în Ucraina: Rușii au vizat cel mai mare combinat siderurgic din țara vecină

Atacuri cu rachete în Ucraina: Rușii au vizat cel mai mare combinat siderurgic din țara vecină

Noi atacuri cu rachete rusești au vizat luni obiective de infrastructură din Ucraina, printre acestea figurând cel mai mare combinat siderurgic al țării. Cel puțin un civil a fost ucis, iar alții trei răniți.

Atac cu rachete la combinatul siderurgic din Krivoi Rog FOTO Twitter

Un prim atac a fost raportat la Zaporojie. „Inamicul continuă să-i terorizeze pe locuitorii centrului regional. Atacuri cu rachete au avut loc în cursul nopții de (duminică spre luni, n. red.) asupra infrastructurii industriale a orașului. Potrivit informațiilor disponibile, nu există răniți”, a anunțat șeful administrației militare din Zaporojie, Oleksandr Staruh.

Atacuri cu rachete au avut loc la Zaporojie și duminică, fiind vizate linii electrice aeriene.

Potrivit lui Staruh, rușii au lansat în ultimele șapte zile circa 400 de rachete împotriva regiunii Zaporojie.

Un alt atac a avut loc la Krivoi Rog, unde a fost vizat combinatul siderurgic „ArcelorMittal” din acest oraș de circa 600.000 de locuitori înainte de declanșarea războiului.

Într-un comunicat, ArcelorMittal anunță că rachete rusești au căzut pe teritoriul combinatului său din Krivoi Rog. Compania afirmă că există răniți, dar nu oferă mai multe detalii în acest sens.

Potrivit unor relatări de la fața locului, cel puțin trei rachete au vizat combinatul siderurgic din Krivoi Rog. Atacul s-a soldat cu un mort și trei răniți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu