Atacuri cu rachete în Ucraina: Rușii au vizat cel mai mare combinat siderurgic din țara vecină

Atacuri cu rachete în Ucraina: Rușii au vizat cel mai mare combinat siderurgic din țara vecină

Noi atacuri cu rachete rusești au vizat luni obiective de infrastructură din Ucraina, printre acestea figurând cel mai mare combinat siderurgic al țării. Cel puțin un civil a fost ucis, iar alții trei răniți.

Atac cu rachete la combinatul siderurgic din Krivoi Rog FOTO Twitter

Un prim atac a fost raportat la Zaporojie. „Inamicul continuă să-i terorizeze pe locuitorii centrului regional. Atacuri cu rachete au avut loc în cursul nopții de (duminică spre luni, n. red.) asupra infrastructurii industriale a orașului. Potrivit informațiilor disponibile, nu există răniți”, a anunțat șeful administrației militare din Zaporojie, Oleksandr Staruh.

Atacuri cu rachete au avut loc la Zaporojie și duminică, fiind vizate linii electrice aeriene.

Potrivit lui Staruh, rușii au lansat în ultimele șapte zile circa 400 de rachete împotriva regiunii Zaporojie.

Un alt atac a avut loc la Krivoi Rog, unde a fost vizat combinatul siderurgic „ArcelorMittal” din acest oraș de circa 600.000 de locuitori înainte de declanșarea războiului.

Într-un comunicat, ArcelorMittal anunță că rachete rusești au căzut pe teritoriul combinatului său din Krivoi Rog. Compania afirmă că există răniți, dar nu oferă mai multe detalii în acest sens.

Potrivit unor relatări de la fața locului, cel puțin trei rachete au vizat combinatul siderurgic din Krivoi Rog. Atacul s-a soldat cu un mort și trei răniți.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

4 VIDEO Priviți, au furat țevile de aluminiu folosite la foraje geotehnice pentru Autostrada Moldovei / Muncitorii au dat de urma lor într-un depozit de f…

5 Tablou din colecția lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria. Ce mesaj apare pe spatele lucrării de 50 de milioane de euro