Atacurile de la Bruxelles: Ambasada din Belgia pune la dispoziție numere de telefon pentru cetățenii români

Atacurile de la Bruxelles: Ambasada din Belgia pune la dispoziție numere de telefon pentru cetățenii români

Ambasada României în Regatul Belgiei pune la dispoziția cetățenilor români afectați, precum și a rudelor acestora mai multe numere de telefon unde se pot informa cu privire la situația creată după exploziile din Bruxelles, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Contactele telefonice ale ambasadei sunt: +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, precum și telefonul mobil de urgență al secției consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles, +32(0)2 344 0854.

Ministerul Afacerilor Externe, prin Ambasada României în Regatul Belgiei, este în legătură permanentă cu autoritățile locale în vederea obținerii unor elemente de noutate cu privire la existența unor cetățeni români afectați ca urmare a exploziilor din Bruxelles.

"Reiterăm, totodată, faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația 'Călătorește în siguranță' (poate fi descărcată gratuit din 'App Store' și 'Google Play'), care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale, precum și serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare 'Un SMS îți poate salva viața !'", menționează MAE.

AGERPRES/(AS — autor: Florin Marin, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruștei)

Citiți și:

LIVE UPDATE Atacuri teroriste la Bruxelles (FOTO-VIDEO)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina