Atât e de grav?/Germania își închide granițele și pentru cetățenii Uniunii Europene!

Atât e de grav?/Germania își închide granițele și pentru cetățenii Uniunii Europene!

Germania își închide frontierele pentru călătorii din alte țări europene ca o măsură de blocare a extinderii epidemiei de coronavirus, a anunțat ministrul german al Transporturilor Andreas Scheuer, citat de Politico.eu.

”Astăzi mai facem un pas înainte pentru a proteja populația. Extindem restricțiile pentru persoanele care intră în țară pentru călătorii din țările membre ale Uniunii Europene, indiferent dacă călătoresc în  Germania  pe calea aerului, apei, a drumurilor sau pe calea ferată”, a spus Scheuer într-o declarație emis de Ministerul Transporturilor.

Transportul de marfă sau călătoriile celor care lucrează în sistemul sanitar sau în infrastructura de importantă critică sunt exceptate de la interdicție.

Anterior, un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne preciza că au fost introduse controalele la frontieră pentru transporturile aeriene și maritime. Restricțiile de călătorie ar fi urmat să se aplice imediat zborurilor din Italia, Spania, Austria, Franța, Luxemburg, Danemarca și Elveția, precum și călătoriilor pe mare din Danemarca.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane