„Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

„Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

Andreea Bănică apare, de multe ori, în ipostaze care mai de care mai îndrăznețe pe rețelele de socializare. Chiar dacă este lăudată de multe ori pentru felul în care arată la 45 de ani, nu toată lumea este de acord cu felul în care se îmbracă.

Recent, Andreea Bănică a postat câteva fotografii făcute cu puțin timp înainte de a urca pe scenă, pentru a susține un concert. Artista s-a îmbrăcat cu o rochie roz, lucioasă, cu un decolteu generos.

Deși mulți au complimentat-o pentru modul în care arată, câteva persoane au considerat că s-a îmbrăcat inadecvat, deoarece a lăsat mult prea mult la vedere din decolteul care era, oricum, mult prea strâns.

„Poți să fii sexy și cu o rochie mai puțin decoltată, bine că nu i-ai ridicat până în gât sânii”, a fost comentariul primit de Andreea Bănică de la o admiratoare.

Andreea Bănică nu a stat pe gânduri și i-a răspuns imediat, considerând că nu a făcut nimic greșit și că nu ar trebui să fie urmărită de persoanele cărora nu le place ce postează.

„Draga mea, multumesc! Cui nu îi place să nu se uite!!! Eu nu mă imbrac pentru tine care nu îți place. Mă îmbrac cum îmi place mie și… soțului meu! Ce crezi? Si-a facut poză cu mine pe Facetime/ Atâția sani am, atâția se văd. Parcă e mai rau să nu ai”, i-a răspuns aceasta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Și așa a aflat lumea despre o bază militară secretă a SUA din mijlocul Oceanului Indian

2 Primul semnal clar că războiul din Ucraina ar putea să o ia razna, dar și că Rusia ar trebui să se teamă din ce în ce mai mult...

3 „Erau innebunite după băieți”

4 E oficial! / Documentul-dovadă despre tripleta Coldea-Dumbravă-Trăilă cercetat de DNA! / Contractul prin care omul de afaceri Mihai Tufan, fost iubit al A…

5 Minte omul ăsta? / Tatăl lui Denis Drăguș, interviu sfâșietor despre cearta cu fiul său, după ce vedeta naționalei nu și-a invitat părinții la propria n…