ATENTAT Bruxelles/4 EXPLOZII la 3 STAȚII DE METROU! 10 MORȚI LIVE VIDEO

ATENTAT Bruxelles/4 EXPLOZII la 3 STAȚII DE METROU! 10 MORȚI LIVE VIDEO

Mai multe explozii au avut loc marti dimineata in Bruxelles, de data aceasta in reteaua de metrou din capitala belgiana, cel putin in doua statii - Maalbeek si Schuman - langa sediile marilor institutii europene (Comisia Europeana, Consiliul European), anunta ziarul La Libre Belgique. Exploziile de la metrou au avut loc dupa dubla explozie de la aeroportul Bruxelles. Dupa explozii, toate statiile metroului belgian au fost inchise.

UPDATE 11.38: Radioul public VTM anunta ca zece persoane au murit in urma exploziilor.

UPDATE 11:19 Explozia din metrou a avut loc intre statia Maelbeek si statia Arts-loi, in plin centru al cartierului european din Bruxelles, la ora 9,01. Bilantul nu este cunoscut inca la acest stadiu, dar postul de radio BRT vorbeste despre cel putin zece morti in exploziile din metrou. Mai multi martori vorbesc despre numeroase ambulante care merg spre centrul orasului.

In curs de actualizare

 știre în curs de actualizare






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...