Atentate la Bruxelles: Poliția a arestat un al doilea suspect de la metrou (presă)

Atentate la Bruxelles: Poliția a arestat un al doilea suspect de la metrou (presă)

Poliția belgiană a arestat un bărbat care apare pe înregistrările camerelor de securitate alături de Khalid El Bakraoui, atacatorul sinucigaș care a detonat o bombă în stația Maelbeek a metroului bruxellez, aflată la doar câteva sute de metri de principalele instituții europene, a relatat vineri cotidianul De Standaard, citat de Reuters. Ziarul citat a scris că bărbatul, căruia nu i-a dat numele, a fost arestat după ce un polițist l-a recunoscut în înregistrările de pe camerele de securitate de la metrou.

Khalid El Bakraoui, în vârstă de 27 de ani, care s-a aruncat în aer la oră de vârf într-un vagon de metrou, este fratele lui Brahim El Bakraoui, care a detonat o bombă la aeroportul internațional Zaventem din Bruxelles, o oră mai devreme.

Atacurile de marți din Bruxelles s-au soldat cu cel puțin 31 de morți și 316 răniți.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…