Atentatul de la Nisa: Bono, solistul de la U2, a fost salvat de poliști înarmați (presă)

Atentatul de la Nisa: Bono, solistul de la U2, a fost salvat de poliști înarmați (presă)

Bono, solistul formației U2, a fost salvat de polițiști înarmați, după ce a fost prins în mijlocul masacrului de la Nisa din 14 iulie, informează duminică publicația britanică Daily Mirror.

Cântărețul (56 de ani) se afla pe terasa restaurantului La Petite Maison, lângă malul mării, atunci când Mohamed Lahouaiej Bouhlel a intrat cu un camion în mulțime, ucigând 84 de persoane, printre care 10 copii. Artistul deține o casă în orașul Eze, din apropiere de Nisa.

Anne-Laure Rubi, proprietara restaurantului de lux în care Bono se relaxa joi seara alături de niște prieteni, a declarat: "Dintr-odată am vazut oameni fugind, fără să strige. Era o panică tăcută — a fost extraordinar".

Rubi a precizat pentru revista La Parisienne că din "reflex" l-a apucat de braț pe Christian Estrosi, fostul primar din Nisa, care stătea aproape de Bono.

Personalul restaurantului a tras obloanele și a sfătuit clienții să se ascundă și să rămână calmi până la clarificarea situației.

Atunci când amploarea masacrului de pe Promenade des Anglais a devenit clară, Bono a fost salvat de polițiști înarmați, care l-au dus în piața Massena, aflată în apropiere, relatează Daily Mirror.

Potrivit publicației, este a doua oară când artistul se află aproape de scena unui atentat terorist major în Franța. Anul trecut, solistul și trupa sa repetau pentru un concert în Paris, la momentul producerii atentatelor din 13 noiembrie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

2 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

3 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

4 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

5 Foarte interesante amănunte!