ATENȚIE - Dacă folosiți ESET Antivirus, puteți primi o alarmă falsă la comisarul.ro

ATENȚIE - Dacă folosiți ESET Antivirus, puteți primi o alarmă falsă la comisarul.ro

UPDATE (17:23): Compania ESET a recunoscut că a fost o problemă cu anumite seturi de definiții și au anunțat că problema a fost reparată. Dacă încă întâmpinați mesajul, faceți update la ultima versiune de definiții de viruși.

---

Mai mulți utilizatori ne-au raportat zilele acestea o problemă referitoare la site-ul comisarul - mai exact, că apare un mesaj despre un virus la accesarea paginii.

Am investigat situația și am descoperit că soluțiile antivirus produse de ESET identifică incorect ca "troian" sistemul nostru de căutare de la Google. Practic, pe undeva este o incompatibilitate între antivirusul respectiv și soluția de căutare aleasă de noi. Oricine cu minime cunoștințe de IT poate să confirme cu ușurință acest fapt, scriptul în cauză fiind produs și găzduit chiar de gigantul Google. Multe alte site-uri internaționale de renume folosesc aceeași soluție.

Pentru a nu introduce cititorii noștri în eroare, am dezactivat momentan căutarea și monitorizăm situația împreună cu ESET si Google până la găsirea unei soluții permanente.

Mulțumim pentru înțelegere.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina